Ben corsair, pny ve kioxia ssdler kullandım bugüne kadar. Arkadaşlarıma da topladığımız sistemlerde. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım marka bazlı olarak. Adata nın su630 serisinde yaşamıştı bir arkadaşım ama su650 serisinde yoktu mesela. Bu sebeple kullanıcı yorumlarına bakmak lazım. Bu konuda da kullananlar bir sıkıntısı yok diyor. Kullanıpta sıkıntı yaşayan varsa da yazar diye düşünüyorum.Toshiba'nın SSD'lerinde Çok Sıkıntı Yaşayan duydum
https://www.vatanbilgisayar.com/ocz-240gb-tr200-serisi-sata-3-0-ssd-555mb-okuma-540mb-yazma-.html
Hatta Bu SSD Milletin Belası Olmuştu. Markaya Göre Yorum Yapmamak Lazım.
başkaları sıkıntı yaşıyor diye bu ssdnin kronik olduğu anlamına gelmezSiz Kullanıyorsunuz Diye , Bu o Ürünün Sıkıntılı Olduğu Gerçeğini Değiştirmez.
Peki Kronik Olduğu Nasıl Anlaşılırmış Bi tanımlar mısınız ?başkaları sıkıntı yaşıyor diye bu ssdnin kronik olduğu anlamına gelmez
kronik sıkıntılı aynı şartlarda farklı zamanlarda sürekli aynı sıkıntıyı çıkarıyorsa o zaman kronik olurPeki Kronik Olduğu Nasıl Anlaşılırmış Bi tanımlar mısınız ?
Sorunlu sata olan , ne anlamaz çıktın ya, kontrolcü ve nandları da iyi değil.kronik sıkıntılı aynı şartlarda farklı zamanlarda sürekli aynı sıkıntıyı çıkarıyorsa o zaman kronik olur
Tanımın hatalı.kronik sıkıntılı aynı şartlarda farklı zamanlarda sürekli aynı sıkıntıyı çıkarıyorsa o zaman kronik olur
uzun süren de demek aynı zamanda uzun süreden beri var olanTanımın hatalı.
Teknoloji dünyasında tanımı daha farklı. İnsan vücuduna göre diyorsun sen.uzun süren de demek aynı zamanda uzun süreden beri var olan