NV3 yerine alınabilir.Kingston NV3 alcaktım normalde ama bu indirime girmiş onun yerine alayım mı?
Alır almaz anında mı iade olduİki diski de aldım 2898 tuttu. 1750 lira geri iade verdi. iyimiş.
1000 tl ve üzeri için.Alır almaz anında mı iade oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyzico ile daha önce alışveriş yaptıysam bu ilk alışverişe 500 TL kampanyası çalışmıyor mu? Daha önce 500 TL cashback almadım ama İyzico ile alışveriş yaptığım oldu.
Daha önce İyzicodan 1.000 tllik alışveriş yaptım ama 500 tl cashback kampanyasından para almadım. Kullanabilir miyim yani?1000 tl ve üzeri için.
Evet. ben bilmeden kendi iyzicomu kampanyasız kullanmışım. arkadaşa hesap açtık, ürünün kendi parasını çeker çekmez iade paralar düştü sisteme hemen.Alır almaz anında mı iade oldu
İyzico ile daha önce alışveriş yaptıysam bu ilk alışverişe 500 TL kampanyası çalışmıyor mu? Daha önce 500 TL cashback almadım ama İyzico ile alışveriş yaptığım oldu.
Ben de iyzicoyu daha önce kampanyasız kullandım. 500 tl cashback kampanyası uygun değil mi bana o zaman?Evet. ben bilmeden kendi iyzicomu kampanyasız kullanmışım. arkadaşa hesap açtık, ürünün kendi parasını çeker çekmez iade paralar düştü sisteme hemen.
ilk "iyzico ile öde" alışverişini önceden yaptıysanız olmayabilir.Daha önce İyzicodan 1.000 tllik alışveriş yaptım ama 500 tl cashback kampanyasından para almadım. Kullanabilir miyim yani?
ilk "iyzico ile öde" alışverişini önceden yaptıysanız olmayabilir.
İsterseniz kampanyadan hiç yararlanmadıysanız deneyin ancak garantisi veremem en kötü hemen iade başlatırsınız
Ben ilk alışverişimi keşfetten katıl demeden birde 1000 lira altında yapmıştım. daha sonra 2000 liralık ürün alırken "katıl" dedim ama işe yaramadı.Ben de iyzicoyu daha önce kampanyasız kullandım. 500 tl cashback kampanyası uygun değil mi bana o zaman?
İlk gün kemiksiz ikinci gül iyzico ileIyzico ile mi yoksa kemiksiz çıkış fiyat olarak mı?
Katıl deyip yaptığınız alışveriş geçerli mağazalar arasında var mıydı?Ben ilk alışverişimi keşfetten katıl demeden birde 1000 lira altında yapmıştım. daha sonra 2000 liralık ürün alırken "katıl" dedim ama işe yaramadı.
param olsaydı direk 500gb alırdım ne zamana kadar devam ediyorAlıntıyı görüntüle![]()
KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile LRC20Z500GG8 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Alıntıyı görüntüle![]()
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile LSD10Z001TG8 ITOPYA'dawww.itopya.com