❌İndirim Bitti! KIOXIA EXCERIA G2 500 GB 899TL - KIOXIA EXCERIA PLUS G3 1 TB 1999TL

stok bitmiş 500gb olanın

İki diski de aldım 2898 tuttu. 1750 lira geri iade verdi. iyimiş.
Alır almaz anında mı iade oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzico ile daha önce alışveriş yaptıysam bu ilk alışverişe 500 TL kampanyası çalışmıyor mu? Daha önce 500 TL cashback almadım ama İyzico ile alışveriş yaptığım oldu.

İyzico ile daha önce alışveriş yaptıysam bu ilk alışverişe 500 TL kampanyası çalışmıyor mu? Daha önce 500 TL cashback almadım ama İyzico ile alışveriş yaptığım oldu.
1000 tl ve üzeri için.

Evet. ben bilmeden kendi iyzicomu kampanyasız kullanmışım. arkadaşa hesap açtık, ürünün kendi parasını çeker çekmez iade paralar düştü sisteme hemen.

Evet. ben bilmeden kendi iyzicomu kampanyasız kullanmışım. arkadaşa hesap açtık, ürünün kendi parasını çeker çekmez iade paralar düştü sisteme hemen.
Ben de iyzicoyu daha önce kampanyasız kullandım. 500 tl cashback kampanyası uygun değil mi bana o zaman?

Daha önce İyzicodan 1.000 tllik alışveriş yaptım ama 500 tl cashback kampanyasından para almadım. Kullanabilir miyim yani?
ilk "iyzico ile öde" alışverişini önceden yaptıysanız olmayabilir.

İsterseniz kampanyadan hiç yararlanmadıysanız deneyin ancak garantisi veremem en kötü hemen iade başlatırsınız

ilk "iyzico ile öde" alışverişini önceden yaptıysanız olmayabilir.

İsterseniz kampanyadan hiç yararlanmadıysanız deneyin ancak garantisi veremem en kötü hemen iade başlatırsınız
Ben de iyzicoyu daha önce kampanyasız kullandım. 500 tl cashback kampanyası uygun değil mi bana o zaman?
Ben ilk alışverişimi keşfetten katıl demeden birde 1000 lira altında yapmıştım. daha sonra 2000 liralık ürün alırken "katıl" dedim ama işe yaramadı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
param olsaydı direk 500gb alırdım ne zamana kadar devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,537
Üyeler
175,062
Son üye
Keabuss