Açıkçası normal günlük kullanım içinse sürekli büyük dosyalarla uğraşmıyorsanız sizi hiç rahatsız etmez diye düşünüyorum. Bu M2 SSD lerde rastgele ve sıralı okuma hızı denen bi olay var buna bi bakın size fikir verir.okuma yazma hızları düşük sanırım ne dersiniz ? yavaş olmasını pek istemiyorum
Hocam ayriyeten 256 lik sata 3 kingston sdd var Toshiba modeli hatirlamiyoruk bunu ayriyeten alcam Windowsu m2 ye kurcam oyun amacliTam olarak bütçe nedir? Alınacak diske Windows kurulacak mı? Kullanılan farklı bir disk var mı ve varsa modeli nedir?
Bütçe 2k flnTam olarak bütçe nedir? Alınacak diske Windows kurulacak mı? Kullanılan farklı bir disk var mı ve varsa modeli nedir?
Oyun için ve Windows kurulumu için alcamAçıkçası normal günlük kullanım içinse sürekli büyük dosyalarla uğraşmıyorsanız sizi hiç rahatsız etmez diye düşünüyorum. Bu M2 SSD lerde rastgele ve sıralı okuma hızı denen bi olay var buna bi bakın size fikir verir.
Exceria G2'ye alternatif aynı özelliklerde şu anlık yok. Okuma yazma hızı dosyalama işleriyle alakalı daha çok, günlük kullanımda masaüstü hızını etkilemez.Hocam ayriyeten 256 lik sata 3 kingston sdd var Toshiba modeli hatirlamiyoruk bunu ayriyeten alcam Windowsu m2 ye kurcam oyun amacli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe 2k fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun için ve Windows kurulumu için alcam