Neler Yeni

🔥İndirim Kioxıa Exceria Plus 1TB Mini Taşınabilir SSD 2599₺

forzabagimlisi

80+ Bronze
Sıcaklığı kaç dereceye çıkıyor? Exeria plus kullanıyorum laptopta. 40 gb taşıma yaparken 80-90 derceleri buluyor. Bu da öyleyse alınmaz bence.
Tamam fiyatı şey olmuş olabilir fakat maksimum 2100 lira olmalı ki alamya değsin yoksa yine alınmaz bende dediğim gibi kullanıyorum daha güzel.

Satıcı bunu belirtmemiş ben görmedim.
22x80 mi boyutu? Görsellerde kutu ufak geldi sanki 22x42 ssd var içinde o yüzden soruyorum

Cihazda DRAM bulunuyormuş arkadaşlar.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ömer Murat KARACA
Cevap : dram var arkadaşlar.
Soru : Sıcaklığı kaç dereceye çıkıyor? Exeria plus kullanıyorum laptopta. 40 gb taşıma yaparken 80-90 derceleri buluyor. Bu da öyleyse alınmaz bence.
Yanlış anlamayın ancak sıcaklığa doğru baktığınızdan emin misiniz? Kioxia'nın Exceria Plus dahil birçok modelini kullandım ancak o kadar ısınan bir modele rastlamadım. Crystal Disk İnfo ile aktarım sırasında ısıya tekrar bakın isterseniz.

Yanlış anlamayın ancak sıcaklığa doğru baktığınızdan emin misiniz? Kioxia'nın Exceria Plus dahil birçok modelini kullandım ancak o kadar ısınan bir modele rastlamadım. Crystal Disk İnfo ile aktarım sırasında ısıya tekrar bakın isterseniz.
Evet o programla baktım zaten. Vatandan 1780 tl iken almıştım forumdaki birçok kişi gibi. Birçok kişi de bu sorunu yaşadı. Laptopta kullanmaya çok uygun bir marka değil. Kendi ssd kutusunda fan olmadığı için bu ürün de ısıncaktır.

Bence en iyisi sata ssd alıp kutuda kullanmak. Hızları gayet yeterli. Isınmıyorlar da. Keşke biraz daha ucuz olsalar. Ama değiller. Hatta m2 lerin en büyük avantajı üretim maliyeti diye duymuştum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ömer Murat KARACA
Evet o programla baktım zaten. Vatandan 1780 tl iken almıştım forumdaki birçok kişi gibi. Birçok kişi de bu sorunu yaşadı. Laptopta kullanmaya çok uygun bir marka değil. Kendi ssd kutusunda fan olmadığı için bu ürün de ısıncaktır.

Bence en iyisi sata ssd alıp kutuda kullanmak. Hızları gayet yeterli. Isınmıyorlar da. Keşke biraz daha ucuz olsalar. Ama değiller. Hatta m2 lerin en büyük avantajı üretim maliyeti diye duymuştum.
80'e yaklaşınca hız kesip soğur hocam 80'i bulması bile tuhaf bence. Ki ben de laptopta kullandım çoğunu. Değişik valla. En uyduruk M2 bile sata'dan 3-4 kat hızlı hocam sata devri çoktan kapandı. Yeni laptopların neredeyse tamamında 2.5 inç SSD slotu bile yok

goku010203

80+ Bronze
Bu kadar hayallerde yaşamayın. 1800-2000'e 1tb adam akıllı, sıkıntısız ve dertsiz sata ssd bulamazsınız.

2.6k'ya üreticiden AİO satılıyor halen daha eleştiri, çözüm sunan alternatif öneren yok ama yorum atmaya, eleştirmeye, burun kıvırıp dümenden buna bunu vereceğine şuna şunu verirsin diyip gotten sallamaya bayılıyor herkes.
Repledim

Top Bottom