- Katılım
- 20 Şubat 2025
- Mesajlar
- 2,024
- Reaksiyon skoru
- 1,150
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Yani hocam normal 1tb m2'nin ölüsü 2K iken o SSD'ye kutu ve kablo eklenmiş halinin 1800-2000 olmasını beklemek bence doğru değil
Aynı fikirdeyim
Yani hocam normal 1tb m2'nin ölüsü 2K iken o SSD'ye kutu ve kablo eklenmiş halinin 1800-2000 olmasını beklemek bence doğru değil
1800-2000'e 1tb adam akıllı, sıkıntısız ve dertsiz sata ssd bulamazsınız.
nerde buldun kral bunu link var mıAlıntıyı görüntüle
arayan buluyor
Aslında daha da sert yorum yapmak gerekiyor bu türler için ancak bu da onlar için yeterli.Bu kadar hayallerde yaşamayın. 1800-2000'e 1tb adam akıllı, sıkıntısız ve dertsiz sata ssd bulamazsınız.
2.6k'ya üreticiden AİO satılıyor halen daha eleştiri, çözüm sunan alternatif öneren yok ama yorum atmaya, eleştirmeye, burun kıvırıp dümenden buna bunu vereceğine şuna şunu verirsin diyip gotten sallamaya bayılıyor herkes.
Sahibinden. Sıfır jelatinli bulunabiliyor şuan bu fiyata yoktur da 2-2.5 arası vardır muhtemelen. Yanlış anlaşılmasın konudaki tak çalıştır ürün güzeldir, bir şey demiyorum. Yalnızca düzeltme.nerde buldun kral bunu link var mı
kardo netac nv3000 var alırım onu da ortalama 400 liralık çevirici ile kullansam ortalama 2.400 ediyor yine ucuz ve bunun içindeki m2 yi değiştiremiyorsun kutu da çöp oluyor benim dediğimde yapabilirsinde.Yani hocam normal 1tb m2'nin ölüsü 2K iken o SSD'ye kutu ve kablo eklenmiş halinin 1800-2000 olmasını beklemek bence doğru değil
Zaten mantıklı olan o, 400'e düzgün çevirici yok, minimum bi 600tl bayılmak lazım, 2K da SSD alsak 2600TL aynı paraya M2'yi de değiştirebileceğin güzel bir şey ortaya çıkıyor. Ben de kutu + 500GB WD SN570 SSD kullanıyorum.kardo netac nv3000 var alırım onu da ortalama 400 liralık çevirici ile kullansam ortalama 2.400 ediyor yine ucuz ve bunun içindeki m2 yi değiştiremiyorsun kutu da çöp oluyor benim dediğimde yapabilirsinde.
kardo netac nv3000 var alırım onu da ortalama 400 liralık çevirici ile kullansam ortalama 2.400 ediyor yine ucuz ve bunun içindeki m2 yi değiştiremiyorsun kutu da çöp oluyor benim dediğimde yapabilirsinde.
Zaten mantıklı olan o, 400'e düzgün çevirici yok, minimum bi 600tl bayılmak lazım, 2K da SSD alsak 2600TL aynı paraya M2'yi de değiştirebileceğin güzel bir şey ortaya çıkıyor. Ben de kutu + 500GB WD SN570 SSD kullanıyorum.
Benim eleştirdiğim nokta bu dediklerimizin hazır olarak geldiği bir ürünün 1800TL olmasını beklemenin doğru olmadığı, düz SSD 2K iken taşınabilir hali 1800 eder demenize yazdım sadece![]()
22x80 mi boyutu? Görsellerde kutu ufak geldi sanki 22x42 ssd var içinde o yüzden soruyorumBu cihazın içinde m2 var. Çıkarılıp değiştirilebiliyor.
22x80 mi boyutu? Görsellerde kutu ufak geldi sanki 22x42 ssd var içinde o yüzden soruyorum
Tamam fiyatı şey olmuş olabilir fakat maksimum 2100 lira olmalı ki alamya değsin yoksa yine alınmaz bende dediğim gibi kullanıyorum daha güzel.Zaten mantıklı olan o, 400'e düzgün çevirici yok, minimum bi 600tl bayılmak lazım, 2K da SSD alsak 2600TL aynı paraya M2'yi de değiştirebileceğin güzel bir şey ortaya çıkıyor. Ben de kutu + 500GB WD SN570 SSD kullanıyorum.
Benim eleştirdiğim nokta bu dediklerimizin hazır olarak geldiği bir ürünün 1800TL olmasını beklemenin doğru olmadığı, düz SSD 2K iken taşınabilir hali 1800 eder demenize yazdım sadece![]()
Satıcı bunu belirtmemiş ben görmedim.Bu cihazın içinde m2 var. Çıkarılıp değiştirilebiliyor.