KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Alınır mı?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi bu ssd alınır mı ayrıca iyzico %10 indirim ve Parolapara cashback ile ne kadar gelir bana? Aslında ben yazılımcı olduğum için çok oyun indirmiyorum cs2 oynuyorum sadece o kadar 500 GB yeterli olur mu mesela yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi bu ssd alınır mı ayrıca iyzico %10 indirim ve Parolapara cashback ile ne kadar gelir bana? Aslında ben yazılımcı olduğum için çok oyun indirmiyorum cs2 oynuyorum sadece o kadar 500 GB yeterli olur mu mesela yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet alınır orta segment gen 4 olarak geçiyor

AM5 sistem diziyorum dediğim gibi cs2 harici oyunlarla işim yok 500 GB’da yeter mi?

Artık ekran kartlarında 8GB VRAM nasıl düşünülmüyorsa, SSD'lerde de 500GB düşünmemek gerekir.

İnan cashback falan bilmiyorum, buradaki diğer arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.
O zaman şunu sorayım hocam KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 / KIOXIA EXCERIA G2 / KIOXIA EXCERIA PRO bunlardan hangisini almam mantıklı?

Sadece cs için 240GB bile yeterli olur

O zaman şunu sorayım hocam KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 / KIOXIA EXCERIA G2 / KIOXIA EXCERIA PRO bunlardan hangisini almam mantıklı?

Bütçen müsade ediyorsa PRO, etmiyorsa G3. G2 eski model, G3'de DRAM yok. En mantıklısı Pro. Ama olmazsa G3 alınabilir.

Geri