Kioxia SSD sağlığı normal mi?

Reaksiyon skoru
0
Birkaç gündür oyun oynarken haritanın geç yüklendiğini oyun içindeyken mekan değiştirirken falan assetler yüklenirken takılmalar oluyor sizce SSD kaynaklımı CrystalDiskInfo sonuçları bu şekilde. Eğer sorun buysa SSD fiyatları fırlamış 1 TB ya da 500 GB SSD önerebilir misiniz?
1772210908558.webp

Bence iyi değil hocam. Sanırım 40 TBW falan yazılmış sağlık yarıya düşmüş bence iyi değil ve daha önce toshiba SSD de böyle olmuş çabucak sağlık düşmüştü benzer sorunlar vardı sizinle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç gündür oyun oynarken haritanın geç yüklendiğini oyun içindeyken mekan değiştirirken falan assetler yüklenirken takılmalar oluyor sizce SSD kaynaklımı CrystalDiskInfo sonuçları bu şekilde. Eğer sorun buysa SSD fiyatları fırlamış 1 TB ya da 500 GB SSD önerebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Tam modeli neydi SSD nin

CrystalDiskInfo’da 53 “güvenli olmayan kapatma” var. hocam bi ara çok elektrik gidip geliyordu ondanda kaynaklanmış olabilirmi bu düşüş ? bu modelin ömrü 200 tb diye biliyorum 40 tb kullanmışım daha

Disk sağlığına bakarak buna kanaat getirilmez bence, sonuçta ölçüm metodu diskten diske değişiyor. Bu sitede disk sağlığı %0'ı görüp takılma gecikme yaşamayan bir ton kullanıcı vardır. DiskGenius programını indirip diskine bad block verification yapar mısın

önemli verileriniz varsa değiştirin silinsede üzülmeyecekseniz kullanın öldüğü yerde biter

Alıntıyı görüntüle
60 iyi değil, bu foto test sonrası mı bilmiyorum ama 50 derece de gözüme iyi gözükmedi, çalışırken daha da yukarı tırmanır bu, belki ondan bile oluyor olabilir. WD SN5000 veya SN5100 öneririm. WD SSD'leri her zaman kabaca en ucuz veya en ucuz 2-3. olurlar arada pek de fiyat farkı olmaz. SSD konusunda WD, Kingston, Samsung benim gözümde her zaman ilk sıradadır.

Geri