DRAM bulunuyor, ortalama kalitede.
Sn580 2 tb 4000 TL iyi mitatmin etmedi 3000 olsa tatmin ederdi
yani arada aman aman fark yok eğer ki sadece oyun ve depolama için kullanılacaksa iş görür fiyat güzel gibi ihtiyaç varsa alınırSn580 2 tb 4000 TL iyi mi
tatmin etmedi 3000 olsa tatmin ederdi
XG6 3000TL olmalı ancak SN580 4000TL'ye alınabilir, aralarındaki fark nedir?yani arada aman aman fark yok eğer ki sadece oyun ve depolama için kullanılacaksa iş görür fiyat güzel gibi ihtiyaç varsa alınır
kendi alacağım fiyatı yazdım mesajda da belirtmişim zaten kardeşimXG6 3000TL olmalı ancak SN580 4000TL'ye normal, aralarındaki fark nedir?
Ben de aralarındaki farkın ne olduğunu yazdım. Bilmeyen biri neden 350TL fazla versin mesela?kendi alacağım fiyatı yazdım mesajda da belirtmişim zaten kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyat beni cezbeder anlamında 3k yazdım, os falan kurcaksam 5 - 5,5 civarına renegade indirimi beklerim
Dram' i unut 2TB hiç 3000 liraya görmedim hocam. Varsa atabilir misiniz?tatmin etmedi 3000 olsa tatmin ederdi
Başka isteğin varmı beyfendi.?tatmin etmedi 3000 olsa tatmin ederdi
Var demedimDram' i unut 2TB hiç 3000 liraya görmedim hocam. Varsa atabilir misiniz?
Benim fikrim birader sananeBaşka isteğin varmı beyfendi.?
3000 liraya 2TB satan yok. Olsa tatmin ederdi diyorsun. O fiyata zaten yok. Konuda bakıyorum herkese ters bir cevap veriyorsunuz. Size hitap eden ürün değilse pas geçin hocam. Neden tartışma içersine giriyorsunuz...Var demedim
Benim fikrim birader sanane