Neler Yeni

Kırık düzelmiyor yardım edın

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
arkadaşlar lütfen yardım edin kalbim agrıyor artık korkudan benim el bilegim 2 yerden kırıldı 2 plpatin takıldı ve 2.5 haffta alcıda kaldı daha sonra cıktı 17 hazirandan bu gune ne bilegimi oynatabiliyorum ne parmagımı ikiside yamuk bi şekilde hareket kısısıtlılıgı oldukca fazla doktora gidiyorum hep aynı seyler atel tak atel tak 1.5 aydır atel takıyorum 0 gelişme sağ bilegim sol bilegime gore daha uzun nedeni nedir lütfen sorularıma yardımcı olun kafayı yemek uzereyım okul acılıyor bilegimi avcumu bile ceviremiyorum o vaziyet yanlıs mı ameliyat etmistir acaba lütfen cevap vermeye calısın

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Başka doktora veya hastaneye gitmediniz mi?

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
arkadaşlar lütfen yardım edin kalbim agrıyor artık korkudan benim el bilegim 2 yerden kırıldı 2 plpatin takıldı ve 2.5 haffta alcıda kaldı daha sonra cıktı 17 hazirandan bu gune ne bilegimi oynatabiliyorum ne parmagımı ikiside yamuk bi şekilde hareket kısısıtlılıgı oldukca fazla doktora gidiyorum hep aynı seyler atel tak atel tak 1.5 aydır atel takıyorum 0 gelişme sağ bilegim sol bilegime gore daha uzun nedeni nedir lütfen sorularıma yardımcı olun kafayı yemek uzereyım okul acılıyor bilegimi avcumu bile ceviremiyorum o vaziyet yanlıs mı ameliyat etmistir acaba lütfen cevap vermeye calısın
Korkmana gerek yok el bileğinde kısmi kontraktür oluşmuş 2.5 hafta kısa bir süre endişelenmene gerek yok geçicidir. Yine için ferahlamasını istersen başka bir hastane de röntgen çekil doktor duruma göre splint yazsın ve ya fizyoterapi görebilirsin atelden sonra.

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hata olustu herhalde mesajınız yok

xTURANN

80+ Silver
en sonun da yapıcam hocam onu yani artık elimi özledim kac ay oldu
3 Kere gittiysen ve 3'ünde de aynısını dediyse 4.ye gidiyorsan iyileşme kanka sen boşver.
Ben de sol bileğimin 2 kemiğini çıkarttım ( veya kırdım %100 emin değilim ) devlet hastanesinde 2-3 kişi yerine taktı sonra alçıya aldı. 1 Ay içerisinde geçti.

Geçmiş olsun, umarım iyileşir. Fizik tedavi falan verseler daha iyi olurdu.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Korkmana gerek yok el bileğinde kısmi kontraktür oluşmuş 2.5 hafta kısa bir süre endişelenmene gerek yok geçicidir. Yine için ferahlamasını istersen başka bir hastane de röntgen çekil doktor duruma göre splint yazsın ve ya fizyoterapi görebilirsin atelden sonra.
Ayrıca sigara içiyorsan biraz ara ver kemiğin kaymasını bi miktar uzatır.

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanlıs ameliyat durumu yoktur demi hocam cunku kırılan taraf diğerine gore daha uzun

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
uğurcan
yanlıs ameliyat durumu yoktur demi hocam cunku kırılan taraf diğerine gore daha uzun
tahmini olarrak ne zamana azıcık normale doner bilgi verme sansınsınız var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir sorum daha olacak doktor ateli kac saat kac gun takıcagımı soylemedi birde benim ki dinamik el ateli

Son düzenleme:

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
tahmini olarrak ne zamana azıcık normale doner bilgi verme sansınsınız var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir sorum daha olacak doktor ateli kac saat kac gun takıcagımı soylemedi birde benim ki dinamik el ateli
Egzersiz yapıyor musun peki?

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
hocam yaylı sistem var parmagımı aşşa cekiyorum o yay geri cekiyor yukarı aşşa öyle öyle yapıyorum ama gelişme yok
Yani genel de tendon kesilerinde kullanıyoruz dinamik el splintini bilemedim

Top Bottom