kendi fiyatı kadar masrafı çıkıyor genelde o yüzden yenisini alman daha mantıklıEkte gördüğünüz gibi. Tamiri pahalıya patlar mı ?
Emin misiniz ? Sadece dış ekranı kırık gibi görünüyorkendi fiyatı kadar masrafı çıkıyor genelde o yüzden yenisini alman daha mantıklı
gördüğüm kadarıyla piksel kaybı var beyaz bir arka plan ile fotoğraf paylaşırmısınızEmin misiniz ? Sadece dış ekranı kırık gibi görünüyor
Evet baktım şimdi panel kırılmış 14 bin tl verdiğim monitörün en ufak darbede kırılması da hiç etik değilgördüğüm kadarıyla piksel kaybı var beyaz bir arka plan ile fotoğraf paylaşırmısınız
çok kötüymüş ya nasıl bir darbe aldı ki ne çarpı öyleEvet baktım şimdi panel kırılmış 14 bin tl verdiğim monitörün en ufak darbede kırılması da hiç etik değil
Raftan kulaklığım düştü üstüne monitör eğimli durduğu içinde tam isabetli atış oldu hocamçok kötüymüş ya nasıl bir darbe aldı ki ne çarpı öyle
çok basit bir darbede bu hale gelmesi tuhaf ya fotoğrafta sanki bir şey fırlatılmış gibi bir izlenimi var kulaklıklar çok ta sert bir şey değil yaRaftan kulaklığım düştü üstüne monitör eğimli durduğu içinde tam isabetli atış oldu hocam
En üst raftan düştüğü için fırladı sayılır kulaklığımda stüdyo kulaklığı olduğu için ağır biraz maalesefçok basit bir darbede bu hale gelmesi tuhaf ya fotoğrafta sanki bir şey fırlatılmış gibi bir izlenimi var kulaklıklar çok ta sert bir şey değil ya
anladım geçmiş olsun yaEn üst raftan düştüğü için fırladı sayılır kulaklığımda stüdyo kulaklığı olduğu için ağır biraz maalesef
Evet vg27aqml1a garantiye göndersem bile kullanıcı hatası diyip geri gönderecekler yarın asus teknik servisini arayıp fiyat soracağım 6-7 bin tl gibi bi fiyat söylerlerse değiştireceğim olmadı böyle idare edeceğim yapacak bişey yok260hz 2k olanmı bu ya çok kötü tamir ettirseniz bile panel orjinal olamaz garanti var ise gönderin olmazsa teknik servise panel değişimi için fiyat sorun