Xbox store veya 2. El cdoyun nasıl indiririm peki
Ben sana 5 kat daha iyi bir konsol öneriyorum. Sen gamepass olmadan bir işe yaramıyor diyorsun. Xbox 360 neye yarıyor peki?hocam benim sorum xbox 360 ile xbox one almak istesem onu sorardım ve ayrıca gamepass falan almak istemiyorum one veya one s grubu gamepass olmadan nerdeyse hiçbir işe yaramıyor
sen beni anlamıyormusun büyük ihtimalle kırık bir konsol alıcam xbox one modelleri sanki oyun oynatıyor gamepass olmadan hem ben xbox 360 üzerinden bir konu açtım one isteseydim one diye belirtirdim lütfen birazcık dikkatli olunBen sana 5 kat daha iyi bir konsol öneriyorum. Sen gamepass olmadan bir işe yaramıyor diyorsun. Xbox 360 neye yarıyor peki?
Bu videoyu izle. Bu videodaki hatayı alman muhtemel.sen beni anlamıyormusun büyük ihtimalle kırık bir konsol alıcam xbox one modelleri sanki oyun oynatıyor gamepass olmadan hem ben xbox 360 üzerinden bir konu açtım one isteseydim one diye belirtirdim lütfen birazcık dikkatli olun
hocam 3 k zaten xbox 360 ın normal sürümlerinde ben o videoyu izledim ben slim modelini alcamBu videoyu izle. Bu videodaki hatayı alman muhtemel.
zaten artık o hata çok alınmıyor çoğu 360 düzeltilmiş modelBu videoyu izle. Bu videodaki hatayı alman muhtemel.
Hacı bu taa 2006 ilk sürümlerinde oldu sonra düzeltildi ne alaka bu xbox 360 ile cidden biraz bil de öyle konuşBu videoyu izle. Bu videodaki hatayı alman muhtemel.
Fat modelinde hâlâ var bu sorun.Hacı bu taa 2006 ilk sürümlerinde oldu sonra düzeltildi ne alaka bu xbox 360 ile cidden biraz bil de öyle konuş
Evet ilk sürümlerinde var ama aynı sorun ilk ps3 sürümlerinde de oluyordu 2 sarı ışık arzasıFat modelinde hâlâ var bu sorun.
imkansız hocam o sorunları yaşamanız o sürümlerdehocam alacağım sürüm 2014 sürümü