Neler Yeni

Kırık ps4lerde ban riski var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Bir arkadaşım kırık ps4 pro kullanıyor ve yakın zamanda satmak istiyor banada teklif etti içinde bir sürü oyun var diye, bende pek bilgim olmadığı için internette araştırma yaptım. kırık cihazların ban yemesiyle ilgili bir başlık gördüm.Kırık ps4ler ban yiyor mu yada nasıl ban yiyor, Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Dost kazığı yemek istemem. :D

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir arkadaşım kırık ps4 pro kullanıyor ve yakın zamanda satmak istiyor banada teklif etti içinde bir sürü oyun var diye, bende pek bilgim olmadığı için internette araştırma yaptım. kırık cihazların ban yemesiyle ilgili bir başlık gördüm.Kırık ps4ler ban yiyor mu yada nasıl ban yiyor, Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Dost kazığı yemek istemem. :D
Nereden ban yesin?
Kırık olanlarda online oyunlar oynanmıyor diye biliyorum.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Ban olayı hesabın ps hesabın yer mi bilmem ama kırık pslerde online bir şey yapamazsın sadece oyun ama offline

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
PS4'ler kırıldı mı yahu? Ben sadece belli bir sürümün kırıldığını, onun dışındakilerin kırılmadığını duymuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Nereden ban yesin?
Kırık olanlarda online oyunlar oynanmıyor diye biliyorum.
Hmm anladım. Peki youtube netflix vs girebilir miyim? Online oyun oynama tutkum yok, online oynamadığım sürece ban vs gibi sıkıntı olmaz yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyordum, o kadar zenginim ki hiç kırık işleriyle falan uğraşmıyorum (!) 😂 😂

Şaka bir yana bilmiyordum, iyi olduğu öğrendiğim.
Oyun fiyatlarına bakınca hevesim kırıldı. Çok pahalı oyun fiyatları :(

Top Bottom