Neler Yeni

Yardım Kırık Telefondan laptopa fotoğraf aktarımı

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Selamlar.Annem maalesef eve gelirken telefonunu düşürdü ve ekran mevta oldu.Ekran çalışmıyor ama telefon çalışıyor sesi geliyor ss filan alıyor.Telefondaki fotoğrafları almak için laptopa bağladım ama şarj olarak gösteriyor dosyaları göremiyorum.Telefonun ekranında bir şey yapamıyorum zaten birisine sordum ekran yaptırmak yerine yeni telefon alırsın dedi.Ben bunu(şarj oluyor ayarını) laptoptan bir şekilde değiştirebilir miyim yani Telefondaki dosyaları alabilir miyim ?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Selamlar.Annem maalesef eve gelirken telefonunu düşürdü ve ekran mevta oldu.Ekran çalışmıyor ama telefon çalışıyor sesi geliyor ss filan alıyor.Telefondaki fotoğrafları almak için laptopa bağladım ama şarj olarak gösteriyor dosyaları göremiyorum.Telefonun ekranında bir şey yapamıyorum zaten birisine sordum ekran yaptırmak yerine yeni telefon alırsın dedi.Ben bunu(şarj oluyor ayarını) laptoptan bir şekilde değiştirebilir miyim yani Telefondaki dosyaları alabilir miyim ?
hafıza kartını çıkarıp başka bir telefona tak taktığın telefondan fotoğraf aktar
Mesaj otomatik birleştirildi:

artık sim kart mı hafıza kartı mı bilmiyorum bi kart var ya arkasında o

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Telefondan değiştirmen gerekiyor maalesef , ama telefon ekranını kabloyla vs. Başka bir yere aktarabiliyorsan ve dokunmatik çalışıyorsa belki bi ihtimal o şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarıp başka bir telefona tak taktığın telefondan fotoğraf aktar

artık sim kart mı hafıza kartı mı bilmiyorum bi kart var ya arkasında o
ekstradan bir hafıza kartı yok sim kartında sadece numaralar var ama hepside yo

Telefondan değiştirmen gerekiyor maalesef , ama telefon ekranını kabloyla vs. Başka bir yere aktarabiliyorsan ve dokunmatik çalışıyorsa belki bi ihtimal o şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum
telefon ekranını nasıl bir şeye aktarabilirim normal kabloyla filan oluyor mu?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
ekstradan bir hafıza kartı yok sim kartında sadece numaralar var ama hepside yo

telefon ekranını nasıl bir şeye aktarabilirim normal kabloyla filan oluyor mu?
Ben bi ara eski telefonumu type ile tv ye bağlıyordum ama inan hatırlamıyorum.
Telefoncuya Telefonu yaptirmak yerine fotoğraflarınızın ve videolarınızın yedeklenmesinide istiyebilirsiniz bir flash bellek verirsiniz hepsini ona atarlar yapabiliyorlarsa

DaffyGraphic

80+ Silver
USB ile pcye bağla,sonra zaten telefon usb gibi gelce dosyaları aç dicen işte.

equinoxx

80+ Bronze
Zaten pcye bağlamış arkadaş. Sorun şu, hani telefonlarda seçenek çıkıyordu ya. Aktarım için, şarj için vs. Telefon bilgisayara bağlanınca otomatk sadece şarj oluyor, depolama alanındaki yerler çıkmıyor. En güzeli bu videoyu izle.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Hocam öyle yapıyorum dosyaları göstere basıyorum ama göstermiyor şarj oluyoru oto seçtiğinde

Zaten pcye bağlamış arkadaş. Sorun şu, hani telefonlarda seçenek çıkıyordu ya. Aktarım için, şarj için vs. Telefon bilgisayara bağlanınca otomatk sadece şarj oluyor, depolama alanındaki yerler çıkmıyor. En güzeli bu videoyu izle.
Teşekkürler izleyeceğim

Top Bottom