Neler Yeni

Kırık üzerinden 4 yıl geçti hala aciyor?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar 4 yıl önce bileğim kırıldı (sol) alçıya alındı ama hiç eskisi gibi olmadı örneğin arkadaşlar ile bilek güreşi yaparken sağ elimle sonuna kadar dayanabiliyorum ama sol elim biraz baskıda gücünü kaybediyor neden olabilir ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Önceden kırıldığı için olabilir. Kırık dediğimiz olayda kemik yerinden oynar.
Çok fazla baskı yapmanı önermiyorum fakat üzerinden 4 yıl geçmiş. Küçük bir ihtimal fakat kemikler tam kaynaşmamış olabilir bir doktora görünmekte fayda var.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
benimde aynı olay var aynı kol aynı sorun.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar 4 yıl önce bileğim kırıldı (sol) alçıya alındı ama hiç eskisi gibi olmadı örneğin arkadaşlar ile bilek güreşi yaparken sağ elimle sonuna kadar dayanabiliyorum ama sol elim biraz baskıda gücünü kaybediyor neden olabilir ?
Normalde yeni oluşan ve iyileşen kırıklarda bu durum normal diye biliyorum. Ancak sizinkinin üzerinden 4 yıl geçtiyse ve hala acı hissediyorsanız bir doktora görünün. Kemik tam kaynamamış, yamuk kaynamış ya da başka bir dokuya zarar vermiş olabilir.

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Kemikler yanlış kaynaşmış olabilir

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Kemikler yamuk kaynamış olabilir.Doktora gitmekte fayda var.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kırık bölge doğru kaynamış olsada, muhtemelen kolda kireçleme veya romatizma baş göstermiş olabilir. Buna bağlı olarak ağrı ve acı özellikle soğuk havalarda kendini gösterebilir ki, kendimin iki kol bileğimin kırılması sonucu olarak kireçleme olmamdan kaynaklı olarak sürekli ağrı ve acı hissediyorum özellikle de, yağışlı ve soğuk havalarda. Sizin ki aynı olma ihtimali olabilir. Yine de tam emin olmak için uzman ortopedi doktoruna görünmekte yarar var durumu daha iyi analiz etmek için. Film çekilir çekilen yer incelenir en azından.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şahin doğan

80+ Platinum
oynar bölgelerdeki kırıklarda ağrıların uzun yıllar sürmesi normal.

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom