- Reaksiyon skoru
- 2,276
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sürüm kırılıyor mu peki ?Güncelleme ile eski haline dönecektir. Veya format attığında da dönebilir diye tahmin ediyorum.
Her sürüm kırılıyor mu peki ?Güncelleme ile eski haline dönecektir. Veya format attığında da dönebilir diye tahmin ediyorum.
Örnek berdim. Geçen ghost of thusima 270 e gordumHer sürüm kırılmaz. Her oyun her sürümde çalışmaz. Uğraşmaya gerek yok. Witcher falan çok pahalı değil zaten uğraşmaya değmez bence
O sürümün jailbreaki var ise kırılabilir.Her sürüm kırılıyor mu peki ?
evet iskit nerde diyordumTam emin değilim ama eski haline getirilebiliyor diye biliyorum.
Evet ban yeme ihtimali var.Hocam internete bağlayınca yani kırık PS'yi internete bağlayınca kilitlenmiyor mu ?
zamanla iner hepsini çıktığı gibi oynayamazsın.ghost of tsushima yı kırdırsan da oynayamazsın sürüm desteklemiyor.gow spiderman falan 60 liralara aldık.indirim geliyor.hiç kırdırmana gerek yok.en kötü ikinci el cd li alırsın oynar geri satarsın.Örnek berdim. Geçen ghost of thusima 270 e gordum![]()
YazılımsalKırık derken nasıl kırık yani kendisinimi kırdın kasasını
Win felanmı kuruluyo daha iyiymiş işte 6 k ya pc alma git ps4 al 2k ya kır sonra crackli Windows kur crackli beleşe oyun oyna ne güzelYazılımsal
3000 e witcher pes 2020 ve battlefrount 2 verecek adamWin felanmı kuruluyo daha iyiymiş işte 6 k ya pc alma git ps4 al 2k ya kır sonra crackli Windows kur crackli beleşe oyun oyna ne güzel
bütün sürümler kırılmıyor. ve kırıldıktan sonra orijinale dönünce tekrar para verip kırdırman gerekir. bir yanda orijinal oyunları oynayayım, bir yanda korsan oyunları oynayayım diye bir şey yok yani.Ya mesela cod fibi online oyunları satın alacağım ama witcher gibi offlineleri kırdırmak istiyorum bu yuzden eski haline gelebilir mi ?