Neler Yeni

Çözüldü✓ Kırılan tamperli cam yerine karton koydum sıkıntı çıkar mı?

Drci19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım kasanın ilk dakikasında tamperli camını kırdım. Geçici olarak kasanın geldiği kutudan o ölçülerde karton keserek kırılan camın yerine sabitledim. Benim sorularım şunlar: sizce karton olması sıcaklık veya başka bir bakımdan sıkıntı çıkarır mı ( en azından kısa vadede) ? İkinci olarak ise kasa sharkoon rgb flow aldığım yere mail attım ama geri dönüş alamadım sizce bi yerden bu tamperli camı temin etme şansım var mı ? Şimdiden teşekkürler. (İlk kez konu açıyorum bi yanlışlık yaptıysam kusura bakmayın)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O karton işi tehlikeli olabilir. Ekran kartı yakınsa kartona ısıdan dolayı net bir şey diyemem ama yanabilir. Direk Cam olmadan açık kullan yan tarafı sorun olmaz

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Sanayiden, pencilerde felan oluyor herhalde tam bilmiyorum, cam almana gerek yok tekrar aynı ölçülerde pleksi kestirebilirisin.

Drci19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O karton işi tehlikeli olabilir. Ekran kartı yakınsa kartona ısıdan dolayı net bir şey diyemem ama yanabilir. Direk Cam olmadan açık kullan yan tarafı sorun olmaz
Apu sistem ekran kartı bulunmuyor. İnternette bazıları açık kullanmak toz konusunda sıkıntı çıkarır çok yanlış falan demiş ben de bilemedim cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanayiden, pencilerde felan oluyor herhalde tam bilmiyorum, cam almana gerek yok tekrar aynı ölçülerde pleksi kestirebilirisin.
O konuda da şey aklıma takıldı pleksi kestirirken sabitlemek için vidaların denk geleceği kısımlar sıkıntı olur mu tam denk getirmek zor olabilir çünkü

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Apu sistem ekran kartı bulunmuyor. İnternette bazıları açık kullanmak toz konusunda sıkıntı çıkarır çok yanlış falan demiş ben de bilemedim cidden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O konuda da şey aklıma takıldı pleksi kestirirken sabitlemek için vidaların denk geleceği kısımlar sıkıntı olur mu tam denk getirmek zor olabilir çünkü
Kestirdikten sonra tam girişlere keçeli kalemle nokta koy vidanıda al herhangi bir mobilyacıya vs. bir yere git rica etsen 2 dkda o incelige uygun uç ile delerler.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tamamdır teşekkürler
Ben 4 ay kadar kasamın yan paneli olmadan kullandım daha iyi sıcaklıklar için. Evet tozlandı fakar çok da fazla değil. Arada bir temizlersen bence direk kartonsuz kullanmak her türlü daha mantıklı

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Kartonsuz açık bir şeklide kullan.

Top Bottom