spigen almanı tavsiye ederim ürünleri çok kaliteli ben 3 senedir aynı kılıfı ve camını kullanıyorum alıcaksan tavsiyemdir başka sitelerden almanı tavsiye etmem kendi sitesinden al derimMerhabalar, iPhone 11 için kırılmaz cam alacağım, tavsiye ettiğiniz ürün var mıdır? tam kaplayan istiyorum
Hocam spigen benimde kafama yattı ama fiyatları çok pahalı değil mi normale görespigen almanı tavsiye ederim ürünleri çok kaliteli ben 3 senedir aynı kılıfı ve camını kullanıyorum alıcaksan tavsiyemdir başka sitelerden almanı tavsiye etmem kendi sitesinden al derim
o kadar telefona verdiysen kılıftan kısma benceHocam spigen benimde kafama yattı ama fiyatları çok pahalı değil mi normale göre
Cam olarak Spigen alacağım , kılıf olarak bunu almayacağım ama bu tarz almak istiyorum nasıl ?o kadar telefona verdiysen kılıftan kısma bence
hocam spigen kılıf almanı tavsiye ederim çünkü köşelerinde air var bunlarda yok bir ere düşse gg olur evet güzel görünüyor ama sorun olur sen bilirsin o kadar nerdeyse 4 askeri maaş ile alınan telefona daha iyi almanı tavsiye ederimCam olarak Spigen alacağım , kılıf olarak bunu almayacağım ama bu tarz almak istiyorum nasıl ?
https://www.hepsiburada.com/fibaks-...adife-lansman-yumusak-silikon-p-HBV00000YC39V