Neler Yeni

Kırmızı ışık cezası hakkında

alpersy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Alperen Celebi
Bende bugun ilk defa 2 ceza yedim. Araba ile 900 TL hız sınırı ve 600 TL motorda kask takmamaktan yazmışlar🤣
1500 TL oldu en düşük hiz cezası geçmiş olsun 😅, tecrübe oluyor bu sayede daha dikkatli oluyorsun. Ben ilk ve son cezamı geçen sene Ocak ayında 70 lik yolda 83 ile radara girerek yedim

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
1500 TL oldu en düşük hiz cezası geçmiş olsun 😅, tecrübe oluyor bu sayede daha dikkatli oluyorsun. Ben ilk ve son cezamı geçen sene Ocak ayında 70 lik yolda 83 ile radara girerek yedim
Hayır maaşı yeni alıyorum hopp devletim saolsun hemen geri alıyor sağlık olsun. 🤣

muzocan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer uludağ
Merhaba, uzun zamandır araba kullanırım kurallara uyarım fakat bugün ilk defa başıma böyle bir olay vardı. Önümdeki araba ile 3-4 metre takip mesafesi vardı ve hızım 70-80 arası isi, gökteki ilk yeşil ışığa yanaştık sarı kırmızı oldu hemen frene bastım ama ilk ışığı geçip ortada kaldım göbeğin dibindeki ikinci ışıkta bekledim. Yolda sadece göbeğin ortasında direk şeklinde MOBESE kamerası vardı? Bunun cezası gelir mi ?
Merhaba ceza geldimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

o tarz göbeklerde genelde kesıyorlar ama kırmızı oldugu gibi gectiysen gelmez. kırmızı yandı 2-3sn sonra gecitysen ve kamera calısıyorsa gelir. konum neresi tam olarak kamera var mı yok mu bakabiilirim
Reisim nasil anliyorsun mailini verirmisin

Merhaba ceza geldimi

[email protected] bana yazabilirsin

Merhaba ceza geldimi

[email protected] bana yazabilirsin

Son düzenleme: