Kış İçin Mont Önerisi

denjz

80+
Reaksiyon skoru
173
Bütçe
500
Beden : S / XS

Malum Kış geliyor yerleştiğim okula yürümek zorundayım sıcak tutucak monta ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Ben bir seçenek buldum ama belki siz daha iyisini bulursunuz. Komunist Parkası.

Komunist Parkası falan değil bu baya içine 2cm kalınlığında sentetik pamuk yerleştirelim satalım ürünü. Bu tarz şeyler için çevrenizdeki mağazalara göz atın internet hem daha pahalı hem de yanıltıcı oluyor.
Çok üst bütçeler değilse küçük dükkanlar daha iyi tercih olacaktır, sırf marka diye incecik şeyler satıyorlar.

Komunist Parkası falan değil bu baya içine 2cm kalınlığında sentetik pamuk yerleştirelim satalım ürünü. Bu tarz şeyler için çevrenizdeki mağazalara göz atın internet hem daha pahalı hem de yanıltıcı oluyor.
Çok üst bütçeler değilse küçük dükkanlar daha iyi tercih olacaktır, sırf marka diye incecik şeyler satıyorlar.
Fikrinize saygı duyuyorum ancak şuan maalesef kaliteli ürünlerin fiyatı uçuk yakınımdaki mağazada içinde ne olduğunu da bilmiyorum en azından internette açık bir şekilde yazıyor yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Fikrinize saygı duyuyorum ancak şuan maalesef kaliteli ürünlerin fiyatı uçuk yakınımdaki mağazada içinde ne olduğunu da bilmiyorum en azından internette açık bir şekilde yazıyor yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Dostum gezerken almadın diye kızan falan yok herkesin bütçesine uyan ürünler değiller.
İsterseniz müsait zamanınızda modellere bakmaya gidin kafanızda fikir oluşur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri