Neler Yeni

Kış İçin Mont Önerisi

denjz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Denizhan
Bütçe
500
Beden : S / XS

Malum Kış geliyor yerleştiğim okula yürümek zorundayım sıcak tutucak monta ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Ben bir seçenek buldum ama belki siz daha iyisini bulursunuz. Komunist Parkası.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Komunist Parkası falan değil bu baya içine 2cm kalınlığında sentetik pamuk yerleştirelim satalım ürünü. Bu tarz şeyler için çevrenizdeki mağazalara göz atın internet hem daha pahalı hem de yanıltıcı oluyor.
Çok üst bütçeler değilse küçük dükkanlar daha iyi tercih olacaktır, sırf marka diye incecik şeyler satıyorlar.

denjz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Komunist Parkası falan değil bu baya içine 2cm kalınlığında sentetik pamuk yerleştirelim satalım ürünü. Bu tarz şeyler için çevrenizdeki mağazalara göz atın internet hem daha pahalı hem de yanıltıcı oluyor.
Çok üst bütçeler değilse küçük dükkanlar daha iyi tercih olacaktır, sırf marka diye incecik şeyler satıyorlar.
Fikrinize saygı duyuyorum ancak şuan maalesef kaliteli ürünlerin fiyatı uçuk yakınımdaki mağazada içinde ne olduğunu da bilmiyorum en azından internette açık bir şekilde yazıyor yine de öneriniz için teşekkür ederim.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Fikrinize saygı duyuyorum ancak şuan maalesef kaliteli ürünlerin fiyatı uçuk yakınımdaki mağazada içinde ne olduğunu da bilmiyorum en azından internette açık bir şekilde yazıyor yine de öneriniz için teşekkür ederim.
Dostum gezerken almadın diye kızan falan yok herkesin bütçesine uyan ürünler değiller.
İsterseniz müsait zamanınızda modellere bakmaya gidin kafanızda fikir oluşur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,688
Üyeler
163,702
Son üye
İmTeo
Top Bottom