kısa oldugum için çok fazla ozguvensizliğim var bunu nasıl çözebilirim ?
Boyun Kaç Knk ???
Dostum, ozguvenin boyla alakasi yok, boyunuz uzun olsaydı muhtemelen cirkinim/zarganayim/kiloluyum diye bahane bulacaktiniz. Insanlarla sürekli etkilesime girebileceginiz bir uğraş edinmelisin. Garsonluk olur, gezi kulüpleri olur vb.
Kb ama ilk kez sana Katılmıyorum
-Bak Tİp dediğin şeyi Giyim ve biraz çaba ile düzeltebilirsin %95 olsasılık ile en kötü ihtimal Estetik yaptıırsın
-Zarganalık dediğin şey yine ilerde düzelebiliyor ister 15 yasında ister 35 yaşında düzeltme fırsatın var
-Kiloluk'ta aynı şkilde Eğer Obez Değilse bir insan Spor Ve biraz çabayla İstediği zaman düzeltebilir yani 30 yaşında artık Gaza gelip spor yapsa hayatını değiştirse düzelir (Obez zaten hastalık o ayrı)
Ama Boy dediğin Şey 18'den sonra max 5cm uzayabiliyorsun oda dediğim gibi Max yoksa 1cm hatta hiç uzayamayabiliyor insan Sadece Çok Nadir insanlıgın %0.0001 gibi bir oranda bazı insanlar 18'den sonra 10-20cm uzayabiliyor ama oda aşırı düşük olasılık
Ameliyat ile evet düzeliyor Ama %25 sakat kalma olasılığı var yani %2.5 falan değil %25'den bahsediyoruz hiç az bir oran değil kısaca 4'te 1 şans var Ve şahsen Bunun için hayatım ile kumar oynamaya deymez yani kısa olmak sakat kalmaktan daha iyiydir
He varsayalım ameliyat başarılı oldu O zaman'da Yine Koşamama ve yaş ilerledikçe ağrıyla falan karşılaşabiliyor insanlar
Bu Arada Arkadaş Kısa Boyluyum diyip 1.75 ve üzeri bir boy söylerse Kriz geçiririm