Neler Yeni

Kısa boylu olmanın verdiği özgüvensizlik nasıl geçer

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
kısa oldugum için çok fazla ozguvensizliğim var bunu nasıl çözebilirim ?

Shix2x

80+ Bronze
Dostum, ozguvenin boyla alakasi yok, boyunuz uzun olsaydı muhtemelen cirkinim/zarganayim/kiloluyum diye bahane bulacaktiniz. Insanlarla sürekli etkilesime girebileceginiz bir uğraş edinmelisin. Garsonluk olur, gezi kulüpleri olur vb.

dedlist34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum, ozguvenin boyla alakasi yok, boyunuz uzun olsaydı muhtemelen cirkinim/zarganayim/kiloluyum diye bahane bulacaktiniz. Insanlarla sürekli etkilesime girebileceginiz bir uğraş edinmelisin. Garsonluk olur, gezi kulüpleri olur vb.
dediğin şeyler değiştirilebilir şeyler oyle olsam ozguvensizligim olmazdı ama boyu değiştiremiyorum

Shix2x

80+ Bronze
dediğin şeyler değiştirilebilir şeyler oyle olsam ozguvensizligim olmazdı ama boyu değiştiremiyorum
Nasil cirkinligini estetikle degistirebiliyorsan boyunu da ameliyat ile degistirebiliyorsun, ne kadar değer bilmem. Boydan çok daha önemli seyler var dostum.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Vaga
Nasil cirkinligini estetikle degistirebiliyorsan boyunu da ameliyat ile degistirebiliyorsun, ne kadar değer bilmem. Boydan çok daha önemli seyler var dostum.
Ameliyat hiç sağlıklı değil ilerde çok sıkıntı çekebilir bildiğim kadarıyla çoğu ülkede yasak takılmamaya çalış sonuçta değiştiremiyorsun. Bende kısayım elimden geldiğince takılmamaya çalışıyorum.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kimse kusursuz değil bir eksiğini görüyorsan başka bir eksiğinle kapat.Kısaysan spor yap vücudun olsun unutma halterciler de kısa.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Mehmetcan
kısa oldugum için çok fazla ozguvensizliğim var bunu nasıl çözebilirim ?
Boyun Kaç Knk ???

Kb ama ilk kez sana Katılmıyorum

-Bak Tİp dediğin şeyi Giyim ve biraz çaba ile düzeltebilirsin %95 olsasılık ile en kötü ihtimal Estetik yaptıırsın

-Zarganalık dediğin şey yine ilerde düzelebiliyor ister 15 yasında ister 35 yaşında düzeltme fırsatın var

-Kiloluk'ta aynı şkilde Eğer Obez Değilse bir insan Spor Ve biraz çabayla İstediği zaman düzeltebilir yani 30 yaşında artık Gaza gelip spor yapsa hayatını değiştirse düzelir (Obez zaten hastalık o ayrı)

Ama Boy dediğin Şey 18'den sonra max 5cm uzayabiliyorsun oda dediğim gibi Max yoksa 1cm hatta hiç uzayamayabiliyor insan Sadece Çok Nadir insanlıgın %0.0001 gibi bir oranda bazı insanlar 18'den sonra 10-20cm uzayabiliyor ama oda aşırı düşük olasılık

Ameliyat ile evet düzeliyor Ama %25 sakat kalma olasılığı var yani %2.5 falan değil %25'den bahsediyoruz hiç az bir oran değil kısaca 4'te 1 şans var Ve şahsen Bunun için hayatım ile kumar oynamaya deymez yani kısa olmak sakat kalmaktan daha iyiydir

He varsayalım ameliyat başarılı oldu O zaman'da Yine Koşamama ve yaş ilerledikçe ağrıyla falan karşılaşabiliyor insanlar

Bu Arada Arkadaş Kısa Boyluyum diyip 1.75 ve üzeri bir boy söylerse Kriz geçiririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom