Dün pc de anakartım kısa devre yaptı ve bozuldu ve yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almaya çalışıyorum bana sağlam kısa devre yapmayacak bir psu önerir misiniz? bütçem maks 3k şimdiden yardımlarınız için teşşekürler
Hocam ben psu hiç montajlamadım montajlama işlemi zormudurHigh Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.735,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700W veya 750W olarak alabilirsiniz. Kaliteli PSUdur.
Hocam siz alın gelsin. Gene bir konu açarsınız olmadı youtubeda bir sürü video var izler yaparsınız çok zor değil. 3-5 vida sıkıp kablo takıcaksınız.Hocam ben psu hiç montajlamadım montajlama işlemi zormudur
Anladım peki pc de kısa devre olmaması için başka alabileceğim önlemler varmı?Hocam siz alın gelsin. Gene bir konu açarsınız olmadı youtubeda bir sürü video var izler yaparsınız çok zor değil. 3-5 vida sıkıp kablo takıcaksınız.
Mantıken PSU'nun koruması lazım hocam ama prizi akım korumalı alabilirsiniz.Anladım peki pc de kısa devre olmaması için başka alabileceğim önlemler varmı?
ups cihazı alsam olurmuMantıken PSU'nun koruması lazım hocam ama prizi akım korumalı alabilirsin
Bütçe varsa daha iyi olur hocam.ups cihazı alsam olurmu
gamepower 650w 4 günlük pc boştayken anakart kısa devre yapmış ne olduğuınu anlamadımsistemiz nedir , psu filan yazar mısın durduk yere kısa devre olması ilginç
Dün pc de anakartım kısa devre yaptı ve bozuldu ve yeni anakart aldım birdaha böyle bir sorun yaşamamak için önlemler almaya çalışıyorum bana sağlam kısa devre yapmayacak bir psu önerir misiniz? bütçem maks 3k şimdiden yardımlarınız için teşşekürler
yok başkan garantiye gidecek hangi kısımdan kısa devre yaptığını bilmiyorumAnakart nerden besleme tarafından mı kısa devre yapmış bu durumda psu ya suç atılmaz hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski anakartı gönderin bana arızası için bakayım