Neler Yeni

Kısa Ve Öz Rust Rehberi

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese selam, bugün sizlere Steam'in en çok oynanan oyunları arasında bulunan Rust'u tanıtacağım öncelikle Rust'un minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir.
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64bit.
  • İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 veya daha iyisi.
  • Bellek: 10 GB RAM.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB / AMD R9 280 daha iyisi.
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan.
  • DirectX: Sürüm 11
Rust'u rahatlıkla oynayabilmek için gereken sistem ise şu şekildedir.

• İşletim Sistemi: Windows 10 64bit
  • İşlemci: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 980 / AMD R9 Fury
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 12
Rust'un pek bir hikayesi yoktur ama kısaca böyle ifade etmişler .

Rust’taki tek amaç hayatta kalmaktır.

Bunu yapmak için açlık, susuzluk ve soğuk gibi engellerin üstesinden gelmeniz gerekiyor. Ateş yakın. Barınak inşa edin. Et için hayvanları öldürün. Kendinizi diğer oyunculardan koruyun ve et için onları öldürün. Diğer oyuncularla ittifak kurun ve bir kasaba oluşturun.

Hayatta kalabilmek için ne gerekiyorsa yapın.

Şimdi oynayışımıza geçelim. Rust'da sizi büyük bir adaya atıyorlar bu adanın içerisinde fırlatma istasyonları ,karakol ,haydut kampı benzin istasyonları vede süper market gibi bir sürü loot alanı bulunuyor bazı önemli loot yerlerinden silah , roket atar , ev patlatma malzemeleri gibi çok değerli eşyalarda çıkarabiliyorsunuz onun haricinde
belirli aralıklarda bir kargo gemisi adanın etrafında dolanıyor siz isterseniz kargo gemisini lootlayayarak önemli ekipmanlar elde edebilirsiniz ancak gemide birçok üst düzey NPC ve gemiyi lootlamak için gelicek eli silahlı oyuncularla karşılaşacaksınız.

103877_640.jpg

Vede evi kurmaya gelelim yapılarınızı istetediğiniz sağlamlıkta yapabilirsiniz bunun için size sırasıyla saman , odun , taş , metal vede yüksek kaliteli metal seçenekleri çıkacaktır. Tamamdır evi kurdunuz sırada ise loot yapmaya geliyor. Benzin istasyonunda terkedilmiş süper markette 1 adet askeri sandık bulunur diğer loot yerlerinden ise daha fazla bulabilirsiniz tek tek loot yerlerini gezerseniz sonunda bir silah bulursunuz. Rehberim bu kadar ilk rehberim olduğu için yanlış bilgilendirme olmasın diye kısa yaptım (yazım yanlışları için kusura bakmayın).
Herkese iyi forumlar.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Arkadaşlarımın önerisiyle aldığım 2 saat oynayıp sildiğim oyun.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarımın önerisiyle aldığım 2 saat oynayıp sildiğim oyun.
Benim 800 saatim var sistemim en düşük ayarlarda 20-30 fps oynattığı içim çok fazla oynamıyorum ama 20-30 fps ile 800 saat geçirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende elimden geldiğince bir rehber yapmak istedimde biraz kısa oldu.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
arkadaşlarla güzel bence yoksa oynanmıyor

Top Bottom