YorgunPadişah
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Donanım uyumu kontrol eden kernel exesi bozulmuş ya onu kaldıracaksın yada tamir edeceksin tamir edemeyeceğin için format atArkadaşlar böy bir hata alıyorum yardım edermisiniz
Nasıl tamir ediliyorDonanım uyumu kontrol eden kernel exesi bozulmuş ya onu kaldıracaksın yada tamir edeceksin tamir edemeyeceğin için format at
Sistem az öncede aynısı oldu ama acıldıDonanım uyumu kontrol eden kernel exesi bozulmuş ya onu kaldıracaksın yada tamir edeceksin tamir edemeyeceğin için format at
Nasıl tamir ediliyor bilmiyorum ilgili exe bozuk olduğunda mavi ekran veriyor dosyalarını yedekleyip format atmanı öneririmNasıl tamir ediliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem az öncede aynısı oldu ama acıldı
Su an biostan pc acmayı basardırNasıl tamir ediliyor bilmiyorum ilgili exe bozuk olduğunda mavi ekran veriyor dosyalarını yedekleyip format atmanı öneririm
Dün lian li üsb güncellemesi yaparken olduNasıl tamir ediliyor bilmiyorum ilgili exe bozuk olduğunda mavi ekran veriyor dosyalarını yedekleyip format atmanı öneririm
Sisteme ayar çekmeye çalışıp bozmuş olabilirsin dosyayı
Tekrar yaşarsan formatı öneririmSu an biostan pc acmayı basardır
Dün lian li üsb güncellemesi yaparken oldu
Kanka pcte 4 tb oyun var aw turktelekomu yüzünden tekrar kurmak 1 ay sürerTekrar yaşarsan formatı öneririm
4 TB diskin varda disk bölüp taşıma yapmaya mı üşeniyonKanka pcte 4 tb oyun var aw turktelekomu yüzünden tekrar kurmak 1 ay sürer
Hepsi 1 olsun dedim4 TB diskin varda disk bölüp taşıma yapmaya mı üşeniyon![]()
Yabancılar bazı cmd den cozumler yapıo aynı hatayı denicem4 TB diskin varda disk bölüp taşıma yapmaya mı üşeniyon![]()
Öyle yaparsan zamanı gelince patlarsın disk bölümlemeli kullan geçmiş olsun ne diyim ama donanım güncellemesinde sorun olmazsa bir daha vermez mavi ekranHepsi 1 olsun dedim