Lucifer michealson izle yeter gelişim içinBana kişisel gelişim, psikoloji, finans, ekonomi, iletişim tarzlarında kitaplar lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
kendi isteğimle.piskolog yada rehberlik hocanız bu tür kitaplardan mı okumanızı önerdi yoksa kendi isteğinizlemi
Sabah altıda kalkıp cidden okula mı gidiyorsun? Hocan okula 10 dakika geç kaldın diye seninle görüşmek mı istiyor modern köle seniZindan Adası kitabını öneririm pek istediğin bir şey gibi durmuyor ama yinede iyi benim gibi yaşın küçükse okuma derim etkileniyor insan
Mesaj otomatik birleştirildi:
piskolog yada rehberlik hocanız bu tür kitaplardan mı okumanızı önerdi yoksa kendi isteğinizlemi
hayır sabah 6 da uyuyor olucam 15 gün sonra borcumu kapatıyım kapattığım saniye istiffa verip kış uykusuna çekilcemSabah altıda kalkıp cidden okula mı gidiyorsun? Hocan okula 10 dakika geç kaldın diye seninle görüşmek mı istiyor modern köle seni
İroniden anlamayan bir canlı nasıl gözükür 4k 540 fps izlehayır sabah 6 da uyuyor olucam 15 gün sonra borcumu kapatıyım kapattığım saniye istiffa verip kış uykusuna çekilcem
aaa ayb oldu ama (İRONİDEN ANLAMIYORUM) ironiymiş ne yani otistik eşşek ironi yapamaz mı?İroniden anlamayan bir canlı nasıl gözükür 4k 540 fps izle
Yazık sana ismimin bile ironi olduğunu anlamayacak kadar zavallısın git sosyal medyada birkaç video falan izle belki ironinin ne olduğunu anlarsınaaa ayb oldu ama (İRONİDEN ANLAMIYORUM) ironiymiş ne yani otistik eşşek ironi yapamaz mı?
buralarda takılmaktan ironi diye bişey kalmadı bende üzüldüm biraz ağır oldu buda galiba ironiydiYazık sana ismimin bile ironi olduğunu anlamayacak kadar zavallısın git sosyal medyada birkaç video falan izle belki ironinin ne olduğunu anlarsın
yaşın kaç senin 90 falan mı fosilleşmişsin hayatının son zamanlarında burada vakit geçirme üzerler seni git müge anlı izle namaz kıl ve uyu fazlası zarar senin gibi zavallılar içinburalarda takılmaktan ironi diye bişey kalmadı bende üzüldüm biraz ağır oldu buda galiba ironiydi
16 da cidden üzücü oldu amayaşın kaç senin 90 falan mı fosilleşmişsin hayatının son zamanlarında burada vakit geçirme üzerler seni git müge anlı izle namaz kıl ve uyu fazlası zarar senin gibi zavallılar için
Daha da kötü beyin yaşın normal yaşına oranla daha yüksek kesin AKP'ye oy verip et yemeyi lüks olarak görüp her b*ka şükür ediyorsundur senin gibi biriyle konuşup Ahlakımı bozmak istemiyorum rezil boomer16 da cidden üzücü oldu ama