Neler Yeni

Kişisel gelişim, finans, psikoloji, iletişim vb. tarzında kitap önerisi

Fixx_07

80+
Bana kişisel gelişim, psikoloji, finans, ekonomi, iletişim tarzlarında kitaplar lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

grasdiyas

80+ Silver

Zindan Adası kitabını öneririm pek istediğin bir şey gibi durmuyor ama yinede iyi benim gibi yaşın küçükse okuma derim etkileniyor insan​

Mesaj otomatik birleştirildi:

piskolog yada rehberlik hocanız bu tür kitaplardan mı okumanızı önerdi yoksa kendi isteğinizlemi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Zindan Adası kitabını öneririm pek istediğin bir şey gibi durmuyor ama yinede iyi benim gibi yaşın küçükse okuma derim etkileniyor insan​

Mesaj otomatik birleştirildi:

piskolog yada rehberlik hocanız bu tür kitaplardan mı okumanızı önerdi yoksa kendi isteğinizlemi
Sabah altıda kalkıp cidden okula mı gidiyorsun? Hocan okula 10 dakika geç kaldın diye seninle görüşmek mı istiyor😂 modern köle seni

grasdiyas

80+ Silver
Sabah altıda kalkıp cidden okula mı gidiyorsun? Hocan okula 10 dakika geç kaldın diye seninle görüşmek mı istiyor😂 modern köle seni
hayır sabah 6 da uyuyor olucam 15 gün sonra borcumu kapatıyım kapattığım saniye istiffa verip kış uykusuna çekilcem

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver
Yazık sana ismimin bile ironi olduğunu anlamayacak kadar zavallısın git sosyal medyada birkaç video falan izle belki ironinin ne olduğunu anlarsın
buralarda takılmaktan ironi diye bişey kalmadı bende üzüldüm biraz ağır oldu buda galiba ironiydi :(

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
buralarda takılmaktan ironi diye bişey kalmadı bende üzüldüm biraz ağır oldu buda galiba ironiydi :(
😂 yaşın kaç senin 90 falan mı fosilleşmişsin hayatının son zamanlarında burada vakit geçirme üzerler seni git müge anlı izle namaz kıl ve uyu fazlası zarar senin gibi zavallılar için

grasdiyas

80+ Silver
😂 yaşın kaç senin 90 falan mı fosilleşmişsin hayatının son zamanlarında burada vakit geçirme üzerler seni git müge anlı izle namaz kıl ve uyu fazlası zarar senin gibi zavallılar için
16 da cidden üzücü oldu ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,421
Üyeler
164,008
Son üye
flughert
Top Bottom