Neler Yeni

Kitap alsam iyi mi yapmış olurum kötü mü?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şu an hali hazırda kitap okuyorum ve bir sürü kitabım var. K. kartımda puan var. Bu puanla kitap mı almalıyım yoksa başka bir şey mi?
Kitapyurdu'nun ciltli, iplikli klasik kitapları var ve mini cep boy kitaplar 6 TL. Sizce ne yapayım?

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,706
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Şu an hali hazırda kitap okuyorum ve bir sürü kitabım var. K. kartımda puan var. Bu puanla kitap mı almalıyım yoksa başka bir şey mi?
Kitapyurdu'nun ciltli, iplikli klasik kitapları var ve mini cep boy kitaplar 6 TL. Sizce ne yapayım?
Düzenli olarak okuyorsan ve yıllarca yetecek kitabın yoksa alabilirsin. Ama ayda yılda bir okuyorsan ve çok biriken kitap varsa bence alma.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzenli olarak okuyorsan ve yıllarca yetecek kitabın yoksa alabilirsin. Ama ayda yılda bir okuyorsan ve çok biriken kitap varsa bence alma.
Normal zamanda kitap okuyorum. Öyle deliler gibi okumuyorum ama okuyorum.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Hocam düzenli kitap okuyan biriyseniz sevdiğiniz türdeki kitapları alabilirsiniz. Çünkü sürekli zam geliyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Okunacak çok kitabın varsa alma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,717
Üyeler
169,610