Neler Yeni

Kitap Önerisi Arıyorum.

KirliKill

80+ Silver
Selamlar,
Uzunca zamandan sonra tekrardan kitaplara sardım. Yakın zamanda Witcher'in 7li setini, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, kitaplarını okudum Beren ile Luthien ise bitmek üzere. Şu anda Dune serisine giriş yapayım diyorum fakat aklınızda bu tarz önerebileceğiniz bir kitap var mı? Genelde iş yerinde okuduğum için çok kafa açan kitap olmaz ise iyi olur.
Şeker portakalı..... Goat kitap gercekten

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Kadim Kanunlar Serisi'nden bir kitabın geçen DR'dan fotoğrafını çekmiştim fakat seri olduğunu bilmiyordum. Beğenisi de fena değil gibi teşekkürler.
Ben beğenmiştim farklı karakterlerin gözünden hepsinin ayrı ayrı düşüncesini okumak hoşunuza gidiyorsa seversiniz, ayrıca karakterlerin gelişimini de okuyorsunuz benim hoşuma gitmişti. Türkçeye çevrilmiş 3 kitabı var serinin ilk kısmı ilk 3 kitapta bitiyo zaten.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal

Eclipse

80+ Bronze
3 lü seti 100TL falanmış bedava vallahi. Ekledim listeme :blobdance::blobdance:
Unutulmuş Diyarlar aynı zaman Dnd sistemlerinde çoğunlukla kullanılan evrendir. Bir gün herhangi bir oyuna katılırsanız yabancılık çekmezsiniz evreni biraz da olsa biliyor olacağınızdan.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ben beğenmiştim farklı karakterlerin gözünden hepsinin ayrı ayrı düşüncesini okumak hoşunuza gidiyorsa seversiniz, ayrıca karakterlerin gelişimini de okuyorsunuz benim hoşuma gitmişti. Türkçeye çevrilmiş 3 kitabı var serinin ilk kısmı ilk 3 kitapta bitiyo zaten.
Hikayeyi bir yere bağlamış oluyorlar mı?

Top Bottom