FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,622
Wolf Durn Psikiyatrist okuyabilirsiniz.hocam yalan olmasın 27 tane falan kitabı var. Okumadığım kalmadı sanıyorum
Wolf Durn Psikiyatrist okuyabilirsiniz.hocam yalan olmasın 27 tane falan kitabı var. Okumadığım kalmadı sanıyorum
ben kitaba da kitap okumaya da yeni başladım o yüzden çok bilmiyorum :/gece yarısı kütüphanesini beğenenler çok var ama beğenmeyenler de fazla. Sizce neden
biraz değişik hocam.Bir ülke düşünün ama kitap okumak yasakFahrenheitin konusu nedir
aman hocam anlatmayınbiraz değişik hocam.Bir ülke düşünün ama kitap okumak yasak
Bizim karakterimiz itfaiyeci ve kitapları yakıyorlar yanma bahanesiyle,bir süre sonra ana karakter kitap okuma güdüsü geliyor diyim en kısaca başlangıcı.Devamı gerçekten güzel.Sonunu anlatayım isterseniz![]()
Ama kesinlikle devamını okuma isteği geliyor.aman hocam anlatmayın
şimdiye kadar en fazla okuduğum tür polisiye. SH cingöz recai ve Arsen lüpen serilerini bitirdim. Onun haricinde gogol ağırlıklı olarak biraz rus edebiyatı okudum. Harry potter hariç fantastik tür hiç okumadım. Paradokya gibi bir kitabı okudum ve hiç beğenmedim. bunlar doğrultusunda ve diğer alanlarda fikirlerinizi bekliyorumNe tür kitaplar istiyorsunuz?
Hunger Games romanını öneririm.şimdiye kadar en fazla okuduğum tür polisiye. SH cingöz recai ve Arsen lüpen serilerini bitirdim. Onun haricinde gogol ağırlıklı olarak biraz rus edebiyatı okudum. Harry potter hariç fantastik tür hiç okumadım. Paradokya gibi bir kitabı okudum ve hiç beğenmedim. bunlar doğrultusunda ve diğer alanlarda fikirlerinizi bekliyorum