Oralet nedir?
Oralet>hepsievet benim için her şeyden önce çay gelir çay 1.sırada sürekli içiyorum diyebilirim.Ama kivi ve oralet konusunda insanların fikirlerini merak ettim bence kivi oraletten daha güzel ya sizce yorumlarınız neler?
evet benim için her şeyden önce çay gelir çay 1.sırada sürekli içiyorum diyebilirim.Ama kivi ve oralet konusunda insanların fikirlerini merak ettim bence kivi oraletten daha güzel ya sizce yorumlarınız neler?
İçeceği de var.Kivi meyve değil mi la?
Kivili oralet daha güzel.evet benim için her şeyden önce çay gelir çay 1.sırada sürekli içiyorum diyebilirim.Ama kivi ve oralet konusunda insanların fikirlerini merak ettim bence kivi oraletten daha güzel ya sizce yorumlarınız neler?
Oraletin verdiği haz.... O portakal tadı.. Hmm. Dudaklarım turunculaşıyor, dilim portakallaşıyor. Oraletleşmek istiyorum. Trum trum trum, trak tiki tak!
O içtiğin şeyin oralet olduğuna emin miyiz?Oraletin verdiği haz.... O portakal tadı.. Hmm. Dudaklarım turunculaşıyor, dilim portakallaşıyor. Oraletleşmek istiyorum. Trum trum trum, trak tiki tak!