Evdeki herhangi bir halının altına koy, 1 hafta sonra al.Gamepower GP700 RGB mouse pad'im var kutusuna koy kaldır koy kaldır yapa yapa kenrarları kıvrıldı , nasıl düzeltebilirim?
Üzerine bir çarşaf koyup çok uzun süre sabit tutmadan ütülemeyi deneyebilirsin.Gamepower GP700 RGB mouse pad'im var kutusuna koy kaldır koy kaldır yapa yapa kenrarları kıvrıldı , nasıl düzeltebilirim?
Ben öyle yapsam kesin unuturum yeni mousepad alırım.Evdeki herhangi bir halının altına koy, 1 hafta sonra al.
Neden sürekli kutusuna koyuyorsunuz? Merak ettim.Gamepower GP700 RGB mouse pad'im var kutusuna koy kaldır koy kaldır yapa yapa kenrarları kıvrıldı , nasıl düzeltebilirim?
Kenarları kıvrım kıvrım oldu, kutusuna koyma sebebimde mekan değiştirmem kendi evim , aile evi, çatı, stüdyo, aile evi. Aynen böyle bir değişim yapmak durumunda kaldımNeden sürekli kutusuna koyuyorsunuz? Merak ettim.
Düzelmesi için ters tarafına doğru katlayın veya üzerine baskı yapacak bir şeyin altına koyun. Halı altıda mantıklı.
Anladım hocam. Bir süre üzerine baskı olacak şekilde halı altı gibi yere koyulabilir. Zaten zamanla kullanmaktan kendisini toparlar.Kenarları kıvrım kıvrım oldu, kutusuna koyma sebebimde mekan değiştirmem kendi evim , aile evi, çatı, stüdyo, aile evi. Aynen böyle bir değişim yapmak durumunda kaldım
Havalimanı görevlisinden rica et uçak üzerinden geçsin. Düzelir galiba(!).Gamepower GP700 RGB mouse pad'im var kutusuna koy kaldır koy kaldır yapa yapa kenrarları kıvrıldı , nasıl düzeltebilirim?