Kiwi KCC-4322 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Beyaz
Daha geçen a101 den 4000e aldım ihtiyacı olan kaçırmasın.
Valla hocam geçen bi araba aldım koltuğu leş gibiydi aldım bundan temizledim tertemiz oldu koltuklar. Pişman olacağını sanmıyorum.sizce değermi hemen bozulma vs olmaz dimi kiwi ye pek güvenemiyorum
sizce değermi hemen bozulma vs olmaz dimi kiwi ye pek güvenemiyorum
Aldım reis teşekkürler Bilgi içinKiwi KCC-4322 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi Beyaz
ben koltuk vs için alcam sence hangisi daha iyiSpotclean Mini Halı – Koltuk Yıkama Makinesi
Marka güvenilirliği açısından
Bissell tercih edilebilir.
Süpürge gibi olan büyük halı yıkama makinesini almıştım hortum bağlantısında sıkıntı çıktı değişim süresi geçmesine rağmen cihazı alıp para iadesi yaptılar, bunu görünce gidip küçüğünü aldım ve çok memnunum.
Paylaştığın ürünü deneyimlemedim ama motor gücü çok zayıf tatmin edeceğini sanmıyorum.Spotclean Mini Halı – Koltuk Yıkama Makinesi
Süpürge gibi olan büyük halı yıkama makinesini almıştım hortum bağlantısında sıkıntı çıktı değişim süresi geçmesine rağmen cihazı alıp para iadesi yaptılar, bunu görünce gidip küçüğünü aldım ve çok memnunum.
Bu tarz ürünlerde motor gücü çok önemli yoksa koltuklar ıslak kalır. Koltukda suyu minumum seviyede bırakması gerekiyor.ben koltuk vs için alcam sence hangisi daha iyi
İkisinin şikayetvar şikayetleri inceleyince üsttekini iptal edip attığını almaya karar verdim hocam bende.Spotclean Mini Halı – Koltuk Yıkama Makinesi