Neler Yeni

Kıyafet Fiyatları Hakkında...

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
maksadını aşmasını istemem, herkesin kendi hayatı tabii de. Ben 2 kişiden tek ödeme çıkmasına karşıyım ondan dedim.
Kız arkadaşım yanımda iken tüm hesapları ben ödüyorsam ilişkimi gözden geçiririm. Ben yemeği alacaksam eğer kız arkadaşım tatlı ısmarlayacak hacı.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Kız arkadaşım yanımda iken tüm hesapları ben ödüyorsam ilişkimi gözden geçiririm. Ben yemeği alacaksam eğer kız arkadaşım tatlı ısmarlayacak hacı.
Sonucta tek basına yapılmayan seylerde, özellikle okurken cogu insanın kendi parasıda degil. Babanın parasıyla yaşıyorsun bir süre. Karşı tarafta biraz elini taşın altına koyacak.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sezonun daha başı ve kış sezonunda da ilk başta baya pahalı oluyor sonra düşüyor fiyatları. Bu kış sezonu da öyle olmalıydı ama dış dünyadaki olaylar, ekonomiyi yönetememekle maalesef reyon fiyatları düşüşten çok artış yaşadı.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
ben her şeyin orijinalini seviyorum .
bir şeyin fiyatı sana pahalı geliyorsa senin için üretilmiyordur.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sonucta tek basına yapılmayan seylerde, özellikle okurken cogu insanın kendi parasıda degil. Babanın parasıyla yaşıyorsun bir süre. Karşı tarafta biraz elini taşın altına koyacak.
Yine de karşı taraf kendi yediği içtiğini ödese bile yalnızkenki giderinizden daha fazlası gidiyor.
Normalde kendi başınıza dışarı çıkıp sıradan bir yerde bir çay içip dönecekseniz sevgiliniz varsa iyi bir yerde kahve-tatlı hatta yemek yiyip dönülüyor. E o yiyip içerken sen seyredemiyorsun, mecburen sen de istetiyorsun. Gider artıyor her türlü. Bu ekonomide sıkıntılı işler, anime kızları iyidir.

Mert

80+ Silver
Sezon gelince fiyatlar daha da yükselecek, özellikle de yabancı markalı ürünlerde. Bir tişörte 150₺ vereceksin deseler inanmazdım, geçen gün bir daha bu fiyata bulamam diye aldım.

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Artık acayip pahalı olmaya başladı eskiden 1000tl ile girdiğimizde avmye aldığımız kıyafetler baya fazla oluyordu ama şimdi 1 sweat 350 400 civarı çok saçma olmaya başladı artık kıyafette almakta zor

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Artık acayip pahalı olmaya başladı eskiden 1000tl ile girdiğimizde avmye aldığımız kıyafetler baya fazla oluyordu ama şimdi 1 sweat 350 400 civarı çok saçma olmaya başladı artık kıyafette almakta zor
jack jones kapsonlu sweatler 10 numara daha 2 hafta önce 100 tl ye buldum takip edersen iniyo o da kalın kaliteli saglam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fp ürünler benden sorulur :d

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.
Neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki? 3 sene evvel orijinal Nike aldım. Hâlâ ilk günkü gibi, hiçbir yerinde sökülme falan olmadı. Gayet rahat. Belki alırken 2-3 çakma ayakkabı parası veriyorsunuz fakat yıllar boyu giyiyorsunuz. Uzun vadede sizi daha fazla kâra sokar. Ayrıca ayak konforu için de çakma ayakkabılardan uzak durulmalı.

Rulep

80+ Gold
Hadi giyim neyse de pazarda bulursun peki ya o ayakkabı fiyatları Nike runfalcon denedim tabanı sertti birde fiyatı 620 TL yazık günah yani çakma ayakkabıların da ayağa zararı çok ama napsın bu insanlar mecbur

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
jack jones kapsonlu sweatler 10 numara daha 2 hafta önce 100 TL ye buldum takip edersen iniyo o da kalın kaliteli saglam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fp ürünler benden sorulur :d
atarsan özelden iyi olur sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev