Neler Yeni

Kıyafet Fiyatları Hakkında...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kankam ayakkabı peki ? Ayakkabı eksiğim de var şu an
Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Artık hiçbir şey ucuz değil. Bir iki ay önce mont aldım 500₺ idi fiyatı. Ayakkabıya param kalmadı yırtık olan ayakkabıyı 3 ay giydim. Bizi bu hâle getirenler utansın.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Her şeyin fiyatı en az 2X yaptı. Geçen senekilerle devam.
Kilo verdiğim için gömleklerin hemen hemen hepsi büyük geliyor. Tişörtler o kadar sırıtmıyor, sorana oversize modası deriz kim bilecek.

ahenk'

80+ Silver
Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.
Ona para mı dayanır kanka ya.

Fitness, okul giderleri, kız arkadaş, yeme içme- sosyalleşme derken para kalmıyor zaten.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,362
İsim
Ahmet Sevinç
Havalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.

Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.
hocam ben senelerdir pazardan giyiyorum hala orda 50tl'ye kıyafet bulabilirsin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
hocam amazonda 2 ay öncesine kadar under armourlar 340-350 tl ye vardı. Ben skechers under armour kullanıyorum zaten hep ucuza buluyorum denk getirmek önemli. Puma 200 e almıstım gecen sene gidip cakma alacagına kaliteli ürün al. Skechers eski ayakkabımı hala giyiyorum 6-7 sene oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona para mı dayanır kanka ya.

Fitness, okul giderleri, kız arkadaş, yeme içme- sosyalleşme derken para kalmıyor zaten.
kız arkadaşınız kendi de ödeyebilir, nacizane düsüncem. Genel gider olarak aylık harcamaya dahil edilmemesi lazım.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Havalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.

Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.
Ben bir eritmeci olarak 3 ay önce bana gelen 1800 TL elektrik faturasını bu ay 11000 geldiğini görünce, 3 ay önce erittigim malın fiyatı 20 kuruşken şuan 65 kuruşa eritiyorum. Kıyafet fiyatlarının böyle olması doğal.

ahenk'

80+ Silver
hocam amazonda 2 ay öncesine kadar under armourlar 340-350 TL ye vardı. Ben skechers under armour kullanıyorum zaten hep ucuza buluyorum denk getirmek önemli. Puma 200 e almıstım gecen sene gidip cakma alacagına kaliteli ürün al. Skechers eski ayakkabımı hala giyiyorum 6-7 sene oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız arkadaşınız kendi de ödeyebilir, nacizane düsüncem. Genel gider olarak aylık harcamaya dahil edilmemesi lazım.
Skechers önerin için sağol dostum.

Kız arkadaşı giderlere katma sebebim zaman geçiriyoruz sonuçta. İllaki bir gider oluyor

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Skechers önerin için sağol dostum.

Kız arkadaşı giderlere katma sebebim zaman geçiriyoruz sonuçta. İllaki bir gider oluyor
maksadını aşmasını istemem, herkesin kendi hayatı tabii de. Ben 2 kişiden tek ödeme çıkmasına karşıyım ondan dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,309
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom