Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.Kankam ayakkabı peki ? Ayakkabı eksiğim de var şu an
Ona para mı dayanır kanka ya.Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.
hocam ben senelerdir pazardan giyiyorum hala orda 50tl'ye kıyafet bulabilirsinHavalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.
Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.
gecen ben de bakmıstım da genelde s beden hep pahalı ya da olmuyor.bunu aldım hocam
adidas M FOIL BOS G T Tişört Erkek
Kara lastik giy daha iyi. 600 aşağısına güzel ayakkabı zor bulunuyor artıkKankam ayakkabı peki ? Ayakkabı eksiğim de var şu an
hocam amazonda 2 ay öncesine kadar under armourlar 340-350 tl ye vardı. Ben skechers under armour kullanıyorum zaten hep ucuza buluyorum denk getirmek önemli. Puma 200 e almıstım gecen sene gidip cakma alacagına kaliteli ürün al. Skechers eski ayakkabımı hala giyiyorum 6-7 sene oldu.Ben çakma Nike kullanıyorum her zaman. Fiyatları 150 TL - 200 TL arasında değişiyor. Birkaç ay sonra yeniden ayakkabı alıyorum.
kız arkadaşınız kendi de ödeyebilir, nacizane düsüncem. Genel gider olarak aylık harcamaya dahil edilmemesi lazım.Ona para mı dayanır kanka ya.
Fitness, okul giderleri, kız arkadaş, yeme içme- sosyalleşme derken para kalmıyor zaten.
Ben bir eritmeci olarak 3 ay önce bana gelen 1800 TL elektrik faturasını bu ay 11000 geldiğini görünce, 3 ay önce erittigim malın fiyatı 20 kuruşken şuan 65 kuruşa eritiyorum. Kıyafet fiyatlarının böyle olması doğal.Havalar ısınıyor artık diyerek az önce Trendyol'a girdim; fiyatları görünce noluyor dedim. Geçen sene iyi bir tişörtü 40-50 liraya en fazla bulabilirdik. Karşıma çıkan tişörtler ise en az 80-90 lira olmuş ? Bir tişörte bu kadar para vermek parası olan adamın bile zoruna gider.
Acaba sezonu tam gelmedi diye mi fiyatlar bu derece uçuk ? Yazarsanız sevinirim.
Skechers önerin için sağol dostum.hocam amazonda 2 ay öncesine kadar under armourlar 340-350 TL ye vardı. Ben skechers under armour kullanıyorum zaten hep ucuza buluyorum denk getirmek önemli. Puma 200 e almıstım gecen sene gidip cakma alacagına kaliteli ürün al. Skechers eski ayakkabımı hala giyiyorum 6-7 sene oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kız arkadaşınız kendi de ödeyebilir, nacizane düsüncem. Genel gider olarak aylık harcamaya dahil edilmemesi lazım.
maksadını aşmasını istemem, herkesin kendi hayatı tabii de. Ben 2 kişiden tek ödeme çıkmasına karşıyım ondan dedim.Skechers önerin için sağol dostum.
Kız arkadaşı giderlere katma sebebim zaman geçiriyoruz sonuçta. İllaki bir gider oluyor