Neler Yeni

KIZ ARKADAŞ İLİŞKİLERİ HAKKINDA TAVSİYE

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Tanıdık çıktığı için daha pozitif bir ilişki yürüyeceğini düşünüyorum. Ama hiçbir akrabanın lafına bakmayın. Siz kendiniz olun yeter.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum :)

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
şöyle düşündüm aramızda yaşanılan şeyler olurda ayrılırsak bir koz olarak kullanılırmı ? mesela sırlar gibi.
Ailelerin guvenirliginr bağlı eğer karşı tarafın ailesinde ehli düzgün terbiyeli birisiyse bişi yapmaz tabi bellide olmaz Güveniyorsan no problem

FreakyXd

80+ Silver
kıza açıl yalan söyleme dürüst ol. utanmada sakın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şöyle düşündüm aramızda yaşanılan şeyler olurda ayrılırsak bir koz olarak kullanılırmı ? mesela sırlar gibi.
O kızın huyuna bağlı dostum. Kızı iyi tanı huyunu suyunu iyice öğren.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
5 yıl sonra bu foruma gır ve yazdıgını oku ve sonra 5 yıl sonra bır daha gır ve yazdıgın yazını bır daha oku ve bır 5 yıl sonra bır daha gır ve yazdıgını bır daha oku ne demek ıstedıgımı o zman anlıyacaksın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
İlk önce kesinlikle yalan söyleme ve dürüst ol
Ayrıca iki tarafa eğer biliyorlarsa ciddi olduğundan bahset çünkü sadece sevgiliyiz ya falan dersen pek hoşuna gitmez iki tarafında
O kızın huyuna bağlı dostum. Kızı iyi tanı huyunu suyunu iyice öğren.
kızla ortaokuldan arkadaşlığımız dayanıyor ve arkadaşlarıyla kavga ettiğinde farkettim ki arkadaşlarının sırlarını ailelerine koz olarak kullanma olayı var bu yüzden endişeleniyorum

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Dostlar şuan konuştuğum kişiyle ailelerimiz geçmişten tanıdık çıktı ve aile ortak arkadaşlarımız bir hayli çok fazla.İlişki yürüme durumu olanağı nedir size yaş 17 bu arada.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar.
Daha önünde çok zaman var genelde liseden sonra ayrılıyor liseliler. Farklı şehirlerden ilişki yürütmek zor, özellikle liseden üniversiteye geçişte yeni ortamlar yeni arkadaşlar edinince insanlar değişiyor. Aileleriniz tanıdıkmış gerçekten ciddi düşünmüyorsan deliler gibi aşık değilsen bulaşma derim. Ki zaten buradan tavsiye istediğine göre çok aşık değilsin galiba :) Ben sana tavsiye vereyim kardeşim şimdilik böyle işlere bulaşma sınavına odaklan, üniversitede rahat rahat uğraşırsın.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kızla ortaokuldan arkadaşlığımız dayanıyor ve arkadaşlarıyla kavga ettiğinde farkettim ki arkadaşlarının sırlarını ailelerine koz olarak kullanma olayı var bu yüzden endişeleniyorum
O zaman fena hocam. İspiyoncu bir kişiliği var. Ama sana çok değer verirse tartışsanız bile anlatmayabilir. Biraz da sana bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Bora Yağız ÖZCAN
Instagram
1borayagizz
Steam
Crictech
Daha önünde çok zaman var genelde liseden sonra ayrılıyor liseliler. Farklı şehirlerden ilişki yürütmek zor, özellikle liseden üniversiteye geçişte yeni ortamlar yeni arkadaşlar edinince insanlar değişiyor. Aileleriniz tanıdıkmış gerçekten ciddi düşünmüyorsan deliler gibi aşık değilsen bulaşma derim. Ki zaten buradan tavsiye istediğine göre çok aşık değilsin galiba :) Ben sana tavsiye vereyim kardeşim şimdilik böyle işlere bulaşma sınavına odaklan, üniversitede rahat rahat uğraşırsın.
rakip elemece #2022 diyorsun :D

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Daha önce hiç sevgilim olmadığı için taktik veremeyeceğim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Ailelerin tanıdık olması daha iyi olmuş. Kıza samimi ve olduğun gibi görün, onun dışında bir sıkıntı olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,921
Üyeler
166,293
Son üye
joessarra
Top Bottom