Neler Yeni

Kız arkadaşa alınabilecek hediye önerisi ?

2mApoo

80+ Silver
Ne alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
Tavsiyeleriniz bekliyorum
teşekkürler :)

1649724493990.png

Kontfire

80+ Silver
Karlı akvaryumlar olur ya minnak, onlarin içinde bazen tatlı motifler oluyor kaktüslü vb bir de alttan ışığı açılıyor. Al sana küçük tatlı bir şey :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli anahtarlıklar da güzel oluyor mesela ben Shrek de ki eşeğin anahtarliginı almıştım , biblo gibi çok hoştu 😂 hem de yanında taşıyabilir sürekli

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karlı akvaryumlar olur ya minnak, onlarin içinde bazen tatlı motifler oluyor kaktüslü vb bir de alttan ışığı açılıyor. Al sana küçük tatlı bir şey :)

Kaliteli anahtarlıklar da güzel oluyor mesela ben Shrek de ki eşeğin anahtarliginı almıştım , biblo gibi çok hoştu 😂 hem de yanında taşıyabilir sürekli
Knkm bana kalsa yanında taşıyabileceği bir şey onu daha mutlu eder. Daha çok sevinir gibi :)

CycL0ne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Skati
Kendi bitkisini yetiştirebileceği mini saksı alabilirsin tohumla birlikte

willblacksmith

80+ Bronze
Ne alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
Tavsiyeleriniz bekliyorum
teşekkürler :)

Alıntıyı görüntüle
AMD Ryzen 7 1700x alabilirsin. Hem kutulu ve fanlı. Hem de 8 çekirdek. İşlemci de boyut olarak ufak malzeme. Kutusunu süs olarak odasının bir yerine koyar, daha sonra da pc toplama videolarını önerirsin. Kendisi hayalindeki RGB PC'yi toplar. Alınabilecek en güzel hediyelerden biri bana göre.

LİNK = https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kar küresi anahtarlık

2mApoo

80+ Silver
AMD Ryzen 7 1700x alabilirsin. Hem kutulu ve fanlı. Hem de 8 çekirdek. İşlemci de boyut olarak ufak malzeme. Kutusunu süs olarak odasının bir yerine koyar, daha sonra da pc toplama videolarını önerirsin. Kendisi hayalindeki RGB PC'yi toplar. Alınabilecek en güzel hediyelerden biri bana göre.

LİNK = https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Önce kendime alayım knk sıra ona almayada gelir

Aynen o zaman anahtarlık yapıştır direkt 😂 ama kaliteli bir şey olsun bak mesela HP hayraniysa lisanslı HP anahtarlığı gibi
Kar küresi anahtarlık yada çantanın fermuarına takılanlardan almayı düşünüyorum knk
fena olmaz gibi

kar küresi anahtarlık
şuan onu düşünüyorum aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,142
Üyeler
163,611
Son üye