Knkm bana kalsa yanında taşıyabileceği bir şey onu daha mutlu eder. Daha çok sevinir gibiKarlı akvaryumlar olur ya minnak, onlarin içinde bazen tatlı motifler oluyor kaktüslü vb bir de alttan ışığı açılıyor. Al sana küçük tatlı bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli anahtarlıklar da güzel oluyor mesela ben Shrek de ki eşeğin anahtarliginı almıştım , biblo gibi çok hoştu hem de yanında taşıyabilir sürekli
Aynen o zaman anahtarlık yapıştır direkt ama kaliteli bir şey olsun bak mesela HP hayraniysa lisanslı HP anahtarlığı gibiKnkm bana kalsa yanında taşıyabileceği bir şey onu daha mutlu eder. Daha çok sevinir gibi
Kar küresi olabilir, giysi vb olabilir,ikiniz içinde özel bir şey olabilir,klasik olarak çiçek olabilir.Ne alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
Tavsiyeleriniz bekliyorum
teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Yanında muşta ve biber gazıyla ayrı bir kombo çıkarabilir dimi hocamKarambit ya da kelebek bıçağı iyi olabilir.
AMD Ryzen 7 1700x alabilirsin. Hem kutulu ve fanlı. Hem de 8 çekirdek. İşlemci de boyut olarak ufak malzeme. Kutusunu süs olarak odasının bir yerine koyar, daha sonra da pc toplama videolarını önerirsin. Kendisi hayalindeki RGB PC'yi toplar. Alınabilecek en güzel hediyelerden biri bana göre.Ne alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
Tavsiyeleriniz bekliyorum
teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Önce kendime alayım knk sıra ona almayada gelirAMD Ryzen 7 1700x alabilirsin. Hem kutulu ve fanlı. Hem de 8 çekirdek. İşlemci de boyut olarak ufak malzeme. Kutusunu süs olarak odasının bir yerine koyar, daha sonra da pc toplama videolarını önerirsin. Kendisi hayalindeki RGB PC'yi toplar. Alınabilecek en güzel hediyelerden biri bana göre.
LİNK = https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Kar küresi anahtarlık yada çantanın fermuarına takılanlardan almayı düşünüyorum knkAynen o zaman anahtarlık yapıştır direkt ama kaliteli bir şey olsun bak mesela HP hayraniysa lisanslı HP anahtarlığı gibi
şuan onu düşünüyorum aslındakar küresi anahtarlık