NightWish2434
80+ Silver
Su kıza ateş erkeğe takılır.o kolyenin su yumu vercem yoksa her ikisinide mi? yoksa birleşik mi
Su kıza ateş erkeğe takılır.o kolyenin su yumu vercem yoksa her ikisinide mi? yoksa birleşik mi
hocam eskiden sevgilim olan kıza bunu alırsam ağır olmaz mı link var mıYutturabileceğin bir kalitede çakma yüzük.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı kolyeler var kolyenin yarısını sen yarısını sevgilin takıyor ikiside mıknatıs ile birbirine yapışıyor öyle
birşeyde alabilirsin.
Kadınlar zor iş :') Ben benimkine takı vs gibi hediyelerdense daha çok ihtiyacına göre ve bi anlam ifade edecek şeyler alıyorum; En son pembe-beyaz pudding keycaps almıştım klavyesi için, klavye bilek desteği-kupa-kahve gibi gibi...hocam kalbimi kırdığı gibi bunu da kırar
Farklı farklı çeşitleri var. Kalpli var el ele tutuşan var hangisi sana uyar.hocam eskiden sevgilim olan kıza bunu alırsam ağır olmaz mı link var mı
beklemek için zamanın var mı sana çok güzel bbir hediye önericemyani bütçe 150 TL fln acil lazım
kolye bileklik
Ali expressten 2015-16 civarında kız arkadaşıma telefon kılıfı sipariş etmiştim trde bulamıyor diye... O kadar geç geldi ki sonraki kız arkadaşıma nasip olmuştu, o geldi aklıma :')beklemek için zamanın var mı sana çok güzel bbir hediye önericem
35cm yaratıcı komik bebek havuç tavÅan peluÅ oyuncak dolması yumuÅak Bunny saklanma çilek çanta oyuncaklar çocuklar kızlar için doÄum günü hediyesi - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam eskiden sewdi ayrıldıHediye bulunur da kız arkadaş nereden alınıyor
Hocam beklicek pekte bişi kalmadı cumartesi doğum günübeklemek için zamanın var mı sana çok güzel bbir hediye önericem
35cm yaratıcı komik bebek havuç tavÅan peluÅ oyuncak dolması yumuÅak Bunny saklanma çilek çanta oyuncaklar çocuklar kızlar için doÄum günü hediyesi - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Cuma demişsiniz pardon ben cumartesi okudum. Cuma gelmez.hocam sizce yarın kargoya verilse cuma günü gelirmi konum mersin
Hocam eskisinin üstüne koyuyorsunuz bizde sapizAli expressten 2015-16 civarında kız arkadaşıma telefon kılıfı sipariş etmiştim trde bulamıyor diye... O kadar geç geldi ki sonraki kız arkadaşıma nasip olmuştu, o geldi aklıma :')