Neler Yeni

kız arkadaşa alınabilecek hediye

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
Cuma demişsiniz pardon ben cumartesi okudum. Cuma gelmez.
Sence gratiste bisiler bulurmuyum bu fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeyle çiçek al hocam.
Hocam öğretmenler gününde 10kusur çiçek vardı o zaman bana baktığı bakışlardan etkilendim etkilenmez olaydım ama sınıfta kutlicaz hocalarda olacak o yüzden pekte aşırı yakınlik gösteren hediyelere bakmiyorum

Deneyim derken hocam ilk kez sevgilim oldu oda 1 hafta sürdü almim mi
yakınında tutmaya devam edersen daha da üzüleceksin demeye çalışıyorum. deneyimleyeceğin şey bu. üzüntüyü daha çok deneyimleyeceksin. eğer bana soruyorsan alma tabii ki. kin gütmek küsmek değil bu ama zamana ihtiyacın var taa ki onu sevdiğin zamanlar seni üzmeyene kadar. sevgilin oldu seni üzdü ayrıldı şimdi de hediye almak istiyorsun. kendini senin için yormayana sen de kendini yorma çünkü sevgi müşterektir. ayrıca ilk kez sevgilim oldu diye bir şey yok illaki başkaları olacak. seni üzene takılı kalma.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
yakınında tutmaya devam edersen daha da üzüleceksin demeye çalışıyorum. deneyimleyeceğin şey bu. üzüntüyü daha çok deneyimleyeceksin. eğer bana soruyorsan alma tabii ki. kin gütmek küsmek değil bu ama zamana ihtiyacın var taa ki onu sevdiğin zamanlar seni üzmeyene kadar. sevgilin oldu seni üzdü ayrıldı şimdi de hediye almak istiyorsun. kendini senin için yormayana sen de kendini yorma çünkü sevgi müşterektir. ayrıca ilk kez sevgilim oldu diye bir şey yok illaki başkaları olacak. seni üzene takılı kalma.
hocam gaza geldim arkadaşlığı bitirdim enazından kendimi üzecek birisinden kurtuldum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,497
İsim
uwu
helal olsun. kendine yapabileceğin en büyük iyiliği yapmışsın. şimdi açıyorsun tv8i milan inter maçı var keyfin yerine gelsin
hocam maç izlemeyi sevmiyorum önerdiğiniz film varmı?
konu kız arkadaşa hediyeden kızla küstüm üstüne film önerisi istiyorum bnim kafa bu yıl hiç iyi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom