Neler Yeni

KIZ ARKADAŞIM EVİME GELECEK

alkolikpanda

80+ Bronze
Kız arkadaşım derken , sevgilim değil ben onu seviyorum o da biliyor bunu ki zaten açıldım red yedim her neyse ama halen konuşmaya devam ediyoruz , bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim o yüzden banane deyip geçmiyorum , matematik projemi ve onun ingilizce projesini beraber yapmayı teklif ettim , kabul etti ama nerede yapacağız dedi bende ya senin evde ya da benim evde dedim oldu bi o eksikti falan dedi , kuzeni de en yakın arkadaşlarımdan biri (erkek) aynı sınıftayız , arkadaşımla bugün görüntülü konuşurken dedi beraber yapalım projeyi bende dedim onu da getirirsen olur diye bu arada hala çocukları oldukları için aynı evdelerdi o sıra o da duydu ilk kabul etmedi kız ,sonra eğer ikna edersen sana sınırsız hizmet vericem boğazına düşkün bir arkadaş istediğini sipariş ederiz dedim , ikna etmiş salı günü ikisi gelecekler benim eve proje hazırlayacağız ama benim asıl umurumda olan onun gelmesi , ne yapmam lazım o kadar saat sadece proje hazırlayacak halimiz yok , ne yapsam yani elim ayağıma dolaştı nasıl ağırlasam yemek mi hazırlasam film mi açsam nasıl vakit geçirebiliriz amaç kızın gözüne girmek

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Red yediğin kız için hala uğraşıyor musun cidden? Nası böyle olunabiliyor anlayamıyorum.

Neyse konumuz bu değil,

Bir kızın gözüne nasıl girebilirim sorusuna cevap olarak onun hoşlandığı şeyleri yapmayı sen teklif edersen etkileneceğini düşünüyorum. Ama benim yapacağım en son şeyler olurdu bunlar, hem red yemişsin hemde gözüne girmeye çabalıyorsun çok enteresan.

alkolikpanda

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red yediğin kız için hala uğraşıyor musun cidden? Nası böyle olunabiliyor anlayamıyorum.
red etmesinin sebebi eski sevgilim , eski sevgilimle sarılırken öperken vs. görmüştü çok önceleri zaten söylemiyor ama çok belli ediyor onun haricinde napayım abi seviyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
red etmesinin sebebi eski sevgilim , eski sevgilimle sarılırken öperken vs. görmüştü çok önceleri zaten söylemiyor ama çok belli ediyor onun haricinde napayım abi seviyorum
Kaç yaşındasın?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kız arkadaşım derken , sevgilim değil ben onu seviyorum o da biliyor bunu ki zaten açıldım red yedim her neyse ama halen konuşmaya devam ediyoruz , bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim o yüzden banane deyip geçmiyorum , matematik projemi ve onun ingilizce projesini beraber yapmayı teklif ettim , kabul etti ama nerede yapacağız dedi bende ya senin evde ya da benim evde dedim oldu bi o eksikti falan dedi , kuzeni de en yakın arkadaşlarımdan biri (erkek) aynı sınıftayız , arkadaşımla bugün görüntülü konuşurken dedi beraber yapalım projeyi bende dedim onu da getirirsen olur diye bu arada hala çocukları oldukları için aynı evdelerdi o sıra o da duydu ilk kabul etmedi kız ,sonra eğer ikna edersen sana sınırsız hizmet vericem boğazına düşkün bir arkadaş istediğini sipariş ederiz dedim , ikna etmiş salı günü ikisi gelecekler benim eve proje hazırlayacağız ama benim asıl umurumda olan onun gelmesi , ne yapmam lazım o kadar saat sadece proje hazırlayacak halimiz yok , ne yapsam yani elim ayağıma dolaştı nasıl ağırlasam yemek mi hazırlasam film mi açsam nasıl vakit geçirebiliriz amaç kızın gözüne girmek
knk kız lar fln boş iş erkek adam er*e* s*k*er yani :D
neyse çok boşyaptım knk kızdan ztn red yemişsin kız seni ztn istemiyor isteseydi kabul ederdi ve kzı zor ikna etmişsin yani bu işten olmaz başka kızmı yok git seni sevicek birini bul yoksa 2-3 ay sonra aldatır fln boşuna kendini üzmeye gerk yok

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu kadar kasma bence Elraenn ilişki tavsiyelerini izle ilişki ufkun açılsın, biraz daha realist bakarsın olaya.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Yani çocuk kızı yemek vs için ikna etmiş gibi geldi bana. Çocukta olacağı için zaten bir şey yaşanmaz. Kullanılacakmışsın gibi geldi bana

alkolikpanda

80+ Bronze
Yani çocuk kızı yemek vs için ikna etmiş gibi geldi bana. Çocukta olacağı için zaten bir şey yaşanmaz. Kullanılacakmışsın gibi geldi bana
kızı değil obez kuzenine yemek rüşvetinde bulundum kızı ikna et onunla gel diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

kızı değil obez kuzenine yemek rüşvetinde bulundum kızı ikna et onunla gel diye
he pardon yanlış okumuşum kb

2mApoo

80+ Silver
Öpüşürlerse kusarım.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası