alkolikpanda
80+ Bronze
Kız arkadaşım derken , sevgilim değil ben onu seviyorum o da biliyor bunu ki zaten açıldım red yedim her neyse ama halen konuşmaya devam ediyoruz , bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim o yüzden banane deyip geçmiyorum , matematik projemi ve onun ingilizce projesini beraber yapmayı teklif ettim , kabul etti ama nerede yapacağız dedi bende ya senin evde ya da benim evde dedim oldu bi o eksikti falan dedi , kuzeni de en yakın arkadaşlarımdan biri (erkek) aynı sınıftayız , arkadaşımla bugün görüntülü konuşurken dedi beraber yapalım projeyi bende dedim onu da getirirsen olur diye bu arada hala çocukları oldukları için aynı evdelerdi o sıra o da duydu ilk kabul etmedi kız ,sonra eğer ikna edersen sana sınırsız hizmet vericem boğazına düşkün bir arkadaş istediğini sipariş ederiz dedim , ikna etmiş salı günü ikisi gelecekler benim eve proje hazırlayacağız ama benim asıl umurumda olan onun gelmesi , ne yapmam lazım o kadar saat sadece proje hazırlayacak halimiz yok , ne yapsam yani elim ayağıma dolaştı nasıl ağırlasam yemek mi hazırlasam film mi açsam nasıl vakit geçirebiliriz amaç kızın gözüne girmek