Neler Yeni

KIZ ARKADAŞIM EVİME GELECEK

alkolikpanda

80+ Bronze
Bu kadar kasma bence Elraenn ilişki tavsiyelerini izle ilişki ufkun açılsın, biraz daha realist bakarsın olaya.
onları tee ne zaman izledim :) ama zor geliyor denedim bir kaç kere ama dönüp dolaşıp başa dönüyorum , başka kızlarla konuşmayı midem kaldırmıyor yani ona ihanet edecekmişim gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende onu diyorum çocuk sırf yemek için ikna etmiş gibi görünüyor. Çocukta varken zaten bir şey yaşamazsınız. Umutsuz vaka
bir şey yaşamak gibi bir niyetim yok siz olayı yanlış anlamışsınız

Kontfire

80+ Silver
Kız arkadaşım derken , sevgilim değil ben onu seviyorum o da biliyor bunu ki zaten açıldım red yedim her neyse ama halen konuşmaya devam ediyoruz , bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim o yüzden banane deyip geçmiyorum , matematik projemi ve onun ingilizce projesini beraber yapmayı teklif ettim , kabul etti ama nerede yapacağız dedi bende ya senin evde ya da benim evde dedim oldu bi o eksikti falan dedi , kuzeni de en yakın arkadaşlarımdan biri (erkek) aynı sınıftayız , arkadaşımla bugün görüntülü konuşurken dedi beraber yapalım projeyi bende dedim onu da getirirsen olur diye bu arada hala çocukları oldukları için aynı evdelerdi o sıra o da duydu ilk kabul etmedi kız ,sonra eğer ikna edersen sana sınırsız hizmet vericem boğazına düşkün bir arkadaş istediğini sipariş ederiz dedim , ikna etmiş salı günü ikisi gelecekler benim eve proje hazırlayacağız ama benim asıl umurumda olan onun gelmesi , ne yapmam lazım o kadar saat sadece proje hazırlayacak halimiz yok , ne yapsam yani elim ayağıma dolaştı nasıl ağırlasam yemek mi hazırlasam film mi açsam nasıl vakit geçirebiliriz amaç kızın gözüne girmek
Red yediğin bir kızı nasıl elde edersin biliyor musun? Bir anda tüm ilgini ondan çekerek.. öyle bir şok olur ki artık o alıştığı ilgi azalınca o seni elde etmek için uğraşır. Boşluğa düşürt onu, kızın aklına sok kendini yani. Ne oldu ya, nasıl oldu desin. O ilgiyi özlesin ama sen sakın hiç geri cayma. Sonrasında o koşacak sana.

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
anonim
Red yediğin bir kızı nasıl elde edersin biliyor musun? Bir anda tüm ilgini ondan çekerek.. öyle bir şok olur ki artık o alıştığı ilgi azalınca o seni elde etmek için uğraşır. Boşluğa düşürt onu, kızın aklına sok kendini yani. Ne oldu ya, nasıl oldu desin. O ilgiyi özlesin ama sen sakın hiç geri cayma. Sonrasında o koşacak sana.
kesinlikle doğru kız ilgiye alıştığı içim öyle şu videoda görmüştüm

alkolikpanda

80+ Bronze
şimdi bir anda çekersem tuhaf olmaz mı çünkü salı günü için sözleştik ya

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
anonim
şimdi bir anda çekersem tuhaf olmaz mı çünkü salı günü için sözleştik ya
salı günü çek dostum yani selam falan verme o versin sende o verirse ver tabi duruma göre ben sadece varsayım yapıyorum ortamda olmadığım için sizi analiz edemiyorum akıl vermek gibi olmasın sadece tavsiye dost

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,535
Üyeler
167,510
Son üye
MERTCANİBB
Top Bottom