Kisa suredir birlikteyseniz baska birseyler yapin bence, birbirinizi tanimak samimiligi arttirmak adina.Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam üç ay olacak. Yani tanışma aşamaları geçti artık. Eğlenebileceğimiz şeyler arıyorum.Kisa suredir birlikteyseniz baska birseyler yapin bence, birbirinizi tanimak samimiligi arttirmak adina.
Uzun suredir sevgiliyseniz telefondan cok oyun oldugunu sanmiyorum ama bakayim bi
one armed cookArkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam siz kız arkadaşınızla onu mu oynadınız ? Ehhdhskakweydevcilik
Crossy roadKisa suredir birlikteyseniz baska birseyler yapin bence, birbirinizi tanimak samimiligi arttirmak adina.
Uzun suredir sevgiliyseniz telefondan cok oyun oldugunu sanmiyorum ama bakayim bi
kız arkadas ne demek acaba anlamadım?Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Roblox.Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Umarım fazla gerçekçi evcilik oynamazlar skndjskfkjskskcevcilik
sevgilikız arkadas ne demek acaba anlamadım?
Konuyla alakası yok bu aradaLütfen yanlış anlamayın, kaç yaşındasınız?