Neler Yeni

Kız arkadaşım ile oynayabileceğimiz oyun var mı?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
FUN RUN
SAS3

121709

80+ Silver
Belki yaşına göre oyun veya etkinlik önereceğim. Nereden biliyorsunuz?
Büyük ihtimal 15-25 yaş arası işte birlikte oyun oynadıklarına göre gençler. Çoğu oyun bu yaşlara hitap ediyor zaten o yüzden yaş sormak gereksiz.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar kız arkadaşımla buluştuğum zaman telefonlarımızdan beraber oynayabileceğimiz oyunlar var mı? Eğer bildiğiniz güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Spaceteam çok iyi olur. Gürültü olmayan ortamda oynanacak bi oyun çünkü iletişim içeriyor. En az iki oyuncu talimatları uygulamaya çalışıyorsunuz, gelen talimatlar ikinizin panelinden herhangi birinden uygulanıyor bu yüzden talimatları karşı tarafa aktarmak gerekiyor. Bölüm ilerledikçe karmaşık, çok kaotik ve çok zevkli bir oyundur. IOS ve Android'de mevcut. Bağlantı konusunda sorun yaşarsanız yazabilirsiniz, yardımcı olurum.

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
Büyük ihtimal 15-25 yaş arası işte birlikte oyun oynadıklarına göre gençler. Çoğu oyun bu yaşlara hitap ediyor zaten o yüzden yaş sormak gereksiz.
18-25 yaş aralığında ki iki kişi buluştuğunda konsere/sinemaya gitmeli, bisiklet sürmeli, doğa yürüyüşü yapmalı, bir parkta/kafede oturup sohbet etmeli/belirli konular hakkında olumlu yönde tartışmalı. Oyun oynamaktan zevk alıyorlarsa bu tarz söyleşilere/oturumlara katılmalı. Oyun tavsiyesinden ziyade etkinlik tavsiyesi vermek için yaş sordum.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
18-25 yaş aralığında ki iki kişi buluştuğunda konsere/sinemaya gitmeli, bisiklet sürmeli, doğa yürüyüşü yapmalı, bir parkta/kafede oturup sohbet etmeli/belirli konular hakkında olumlu yönde tartışmalı. Oyun oynamaktan zevk alıyorlarsa bu tarz söyleşilere/oturumlara katılmalı. Oyun tavsiyesinden ziyade etkinlik tavsiyesi vermek için yaş sordum.
oyun oynayacağınza gezseniz sanki daha iyi değil mi
Hocalarım ailesi biraz baskıcı olduğu için ailesi evde yokken evimize yakın bir çayırda beraber oturacağız. Sohbet eder birşeyler yer, içeriz. Bu sırada da oyun oynarız eğleniriz diye sordum. Yaşım 17.

Top Bottom