Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,157
Arkadaşlar merhaba benim bi kız arkadaşım var bugün krop giymiş orda fark ettim belinde 2 tane kelebeğe benzer dövme var bunun anlamı kötü birşeye geliyo demi tam bilmiyomda siyah kelebek napmam lazım

Belki beğenip yaptırmıştır. Bize sormak yerine kız arkadaşına "Dövmeni gördüm de anlamı ne tam?" tarzı bir şey sorabilirsin. Yaptırdığı bu dövme ve dövme yeri karakterini yansıtacak değil ya :D

Belki beğenip yaptırmıştır. Bize sormak yerine kız arkadaşına "Dövmeni gördüm de anlamı ne tam?" tarzı bir şey sorabilirsin. Yaptırdığı dövme ve dövme yeri karakterini yansıtacak değil ya :D
Soramadım yanlış anlar diye

Arkadaşlar merhaba benim bi kız arkadaşım var bugün krop giymiş orda fark ettim belinde 2 tane kelebeğe benzer dövme var bunun anlamı kötü birşeye geliyo demi tam bilmiyomda siyah kelebek napmam lazım
Dostum umarım şaka yapıyorsundur çünkü değilse yazık o kız arkadaşına.
ikinci bir konu diyelim ki kötü anlamı var bunu ona soracağına bize sorman sence saçma değil mi ? alt tarafı bir dövme yahu kız beğenmiştir yapmıştır çıkın bu kafadan.

Dostum umarım şaka yapıyorsundur çünkü değilse yazık o kız arkadaşına.
ikinci bir konu diyelim ki kötü anlamı var bunu ona soracağına bize sorman sence saçma değil mi ? alt tarafı bir dövme yahu kız beğenmiştir yapmıştır çıkın bu kafadan.
İlk defa görünce direkt bir şey demedim, direkt yargılamamak için

İlk defa görünce direkt bir şey demedim, direkt yargılamamak için
Ama şu an yaptığın zaten direkt yargılamak oluyor kıza sormamışsın cevabı almamışsın üstelik taktığın şey bir dövme , bunu bir düşün.

Ama şu an yaptığın zaten direkt yargılamak oluyor kıza sormamışsın cevabı almamışsın üstelik taktığın şey bir dövme , bunu bir düşün.
Forumlar zsten bunun için yokmu hocam kafama takılan bir soruyu sordum direkt kıza söylemek yerine

Forumlar zsten bunun için yokmu hocam kafama takılan bir soruyu sordum direkt kıza söylemek yerine
Forumlar soru sormak içindir hocam evet ama bu özel bir konu ayrıca dediğim gibi zaten 2dk da halledebileceğin ve üstelik bir konu haline bile getirmeyeceğin bir durum onu anlatmaya çalışıyorum.

Forumlar soru sormak içindir hocam evet ama bu özel bir konu ayrıca dediğim gibi zaten 2dk da halledebileceğin ve üstelik bir konu haline bile getirmeyeceğin bir durum onu anlatmaya çalışıyorum.
Sende haklısın

Direkt sormak olmaz bence, konuyu dövmeye getirip öyle sorcam direkt sorarsam yanlış yapmış olurum
Kendi kız arkadaşına bir şey sormaya çekinmene gerek yok. "Ya bugün gördüm ve merak ettim de belindeki dövmenin anlamı ne, bir olayı falan var mı?" diye sormak çok zor değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri