Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

Arkadaşlar merhaba benim bi kız arkadaşım var bugün krop giymiş orda fark ettim belinde 2 tane kelebeğe benzer dövme var bunun anlamı kötü birşeye geliyo demi tam bilmiyomda siyah kelebek napmam lazım
Sende Kelebek Dövmesi Yap

Bosver hayatini sinemleuecek kizlarin en iyileri hafif mesrep olanlar
Zaten bu kız, erkek arkadaşlarıyla çok içli dışlı gülüyo gülüşüyo ben anlıyorum, sorduğumda kendisine yok şakalaşıyoruz yok kıskandınmı felan çekiyo yol vercektim buna zaten, bu dövme olayıyla tam netleştirdim zaten tahmin etmiştim instagram reelsde karşıma çıkmıştı uzak durulması gereken dövmeler Kelebek ve Dont stop ordan işkillendim.

benim denk geldiklerim böyle idi
hatta konyaaltı plajında güzel bir bayan vardı
kalcaşında koçaman dövme vardı
hem dövmesini inceledim hem yedim
onlar böyle oluyor
5976044.webp

Kardeş dövmeli kıza bir fırsat verdiysen zaten ilk başta hata sende

Yaşınızı bilmiyorum ama o arkadaşın bakire olma olasılığı %1 falan. Belki işine gelir, belki hayal kırıklığı olur orasını tam bilemem.

Onun bi anlamı vardı adam sormakta haksız değil, tam hatırlamıyorum sıkıntılı olabilir.
Vurdurdum demek oluyordu sanırım, kusura bakmayın ama öyle hatırlıyorum.
Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz insanla? ne terbiyesiz adamlarsınız ya bir kızın arkasından dövmesi var diye bu tarz bir şey nasıl söyleyebiliyorsun ya? her dövmesi olan sevişmiş anlamına mı geliyor.
ne saçma dünyalarınız var ya , sizin anneniz bacınız kız arkadaşınız yok mu utanın azıcık ya.

Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz insanla? ne terbiyesiz adamlarsınız ya bir kızın arkasından dövmesi var diye bu tarz bir şey nasıl söyleyebiliyorsun ya? her dövmesi olan sevişmiş anlamına mı geliyor.
ne saçma dünyalarınız var ya , sizin anneniz bacınız kız arkadaşınız yok mu utanın azıcık ya.
Dövmeli insanlara saygım yok bu kadar.

Dövmeli insanlara saygım yok bu kadar.
İşte öyle bir dünya yok sevmezsin ama saygı göstermek zorundasın , hayırdır herkes sana göre mı yaşayacak ? sevmek zorunda değilsin ama sana saygısızlık yapılmadığı sürece saygı duyacaksın.

Belki beğenip yaptırmıştır. Bize sormak yerine kız arkadaşına "Dövmeni gördüm de anlamı ne tam?" tarzı bir şey sorabilirsin. Yaptırdığı bu dövme ve dövme yeri karakterini yansıtacak değil ya :D
karakter yansıtır kanka dis gorunusten on izlenimde bulunabilirisn şahsen belinde kelebek dövmesi olan bi sevgilim oldu sozde ciddi dusunurken bi anda sıkılıverdi ne hikmetse gidip bu dovmenin anlamini sordugunda yuksek ihtimalle tartisma cikar cikmazsa bile ileride patlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,465
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri