Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

Kızın hakkında da konuşmuyorum bu arada, sadece dövmesi dikkatimi çekti bi yerden tanıdık geldi napayım bu dövme ne anlama geliyor mu diyim napmamı istiyonuz anlamadım ki.
Aynen öyle direk ne anlama geliyor diye sor. Ayrıca kızın hakkında konuşmuyorum deyip burada 5 sayfalık konuya sebep olman da komik. Burada birilerinin de kız hakkında yok vurdurmuştur, yok geniştir diye iğrenç iğrenç tabirlerde bulunmasının baktığında sebebi sensin.

Aynen öyle direk ne anlama geliyor diye sor. Ayrıca kızın hakkında konuşmuyorum deyip burada 5 sayfalık konuya sebep olman da komik. Burada birilerinin de kız hakkında yok vurdurmuştur, yok geniştir diye iğrenç iğrenç tabirlerde bulunmasının baktığında sebebi sensin.
Bana mı sormuş o zaman o dövmeyi yaptırırken allah allah, sanki ilk defa bu dövmeyi o yaptırdı

Bana mı sormuş o zaman o dövmeyi yaptırırken allah allah, sanki ilk defa bu dövmeyi o yaptırdı
Kardeş sen sorunlu musun? Birinin bir şeyi yapması seni ne ilgilendirir? Ben gelmiş sana birilerinin sevdiğin kişi hakkında ileri geri konuşmasına sebep olma diyorum sen yaptırırken bana mı sormuş diyorsun. 15 yaşında mısın?

Yazdım kıza konuşurken dövme konusunu, bir anlamı var mı kelebek dövmesinin merak ettim dedim beni tersledi sanane gibisinden konuştu şu anda da görüldü attı en son neyse ya böyle olucaktı en sonunda.

Yazdım kıza konuşurken dövme konusunu, bir anlamı var mı kelebek dövmesinin merak ettim dedim beni tersledi sanane gibisinden konuştu şu anda da görüldü attı en son neyse ya böyle olucaktı en sonunda.
Tamam ne güzel işte sen yoluna o yoluna.

Kardeş sen sorunlu musun? Birinin bir şeyi yapması seni ne ilgilendirir? Ben gelmiş sana birilerinin sevdiğin kişi hakkında ileri geri konuşmasına sebep olma diyorum sen yaptırırken bana mı sormuş diyorsun. 15 yaşında mısın?
Tamam kral sen haklısın, her şey benim suçum o dövmeyi ben ona yap dedim felan aynen kolay gelsin suç benim

ben seyi anlamadim bu kiz erkek arkadaslariyla cok icli disli, keko cevresine sahip ve kelebek bicaklari var, kendinden buyuk insanlarla takiliyor ama is kelebek dovmesine gelince yokkk dovme olmaz dovme puu kaka, yani sizin neden dikkatinizi en cok ceken sey o dovme ben onu anlamadim cunku bence dovme disinda daha buyuk sorunlar var... onu bunu gectim ustelik kizi yerden yere vurmussunuz o kizi sevdiginizi dusunmuyorum o yuzden ayrilin yoksa birbirinizi iyice yorarsiniz

Komik çocuk seni , çok zorlandın mı bu espriyi bulurken
Bencede komik değildi
hahahahaahah o minik beyninle yorum yapmadan önce bir daha düşün tamam mı? espiri yapmaya mı çalışmışım örnek mi vermişi birdaha bir oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben seyi anlamadim bu kiz erkek arkadaslariyla cok icli disli, keko cevresine sahip ve kelebek bicaklari var, kendinden buyuk insanlarla takiliyor ama is kelebek dovmesine gelince yokkk dovme olmaz dovme puu kaka, yani sizin neden en buyuk sorununuz dovme ben onu anlamadim cunku bence dovme disinda daha buyuk sorunlar var... onu bunu gectim ustelik kizi yerden yere vurmussunuz o kizi sevdiginizi dusunmuyorum o yuzden ayrilin yoksa birbirinizi iyice yorarsiniz
en büyük sorun dövme felan değil. erkek arkadaşlarıyla çok içli dışlı olması normal değil, keko çevresi olması iyi değil. yanında kelebek taşıyamaz. kendinden büyük erkeklerle de takılamaz. bunların hepsi birer sorun

ben seyi anlamadim bu kiz erkek arkadaslariyla cok icli disli, keko cevresine sahip ve kelebek bicaklari var, kendinden buyuk insanlarla takiliyor ama is kelebek dovmesine gelince yokkk dovme olmaz dovme puu kaka, yani sizin neden dikkatinizi en cok ceken sey o dovme ben onu anlamadim cunku bence dovme disinda daha buyuk sorunlar var... onu bunu gectim ustelik kizi yerden yere vurmussunuz o kizi sevdiginizi dusunmuyorum o yuzden ayrilin yoksa birbirinizi iyice yorarsiniz
Zaman ayırmaya değecek bir kız değildi zaten bunu fark ettim.

hahahahaahah o minik beyninle yorum yapmadan önce bir daha düşün tamam mı? espiri yapmaya mı çalışmışım örnek mi vermişi birdaha bir oku

en büyük sorun dövme felan değil. erkek arkadaşlarıyla çok içli dışlı olması normal değil, keko çevresi olması iyi değil. yanında kelebek taşıyamaz. kendinden büyük erkeklerle de takılamaz. bunların hepsi birer sorun
Boşverin ben yolumu ayırdım ondan

Keşke sende beline çiçek dövmesi yapsaydın. Kelebekte çiçeğe konsaydı :love:

Tamamdır (y)

Hay ağzına sağlık 2 gündür şu forumda şu allahın cezası konuda şunu anlatmaya çalışıyorum ama yaş ortalaması o kadar yerlerde herhalde ki anlamıyor kimse , yahu insanlar anası var bacısı var ileri geri konuşmak ne kadar kolay olmuş rezil bir toplumun örneği bunlar.

Sonuç:

Dövme yaptırmak suç veya günah mı? (konunun yönü ve gidişatı bu tarafa kaydı...)

Dini veya Milli Kesim: Hem günah hem kötü bir iş, hem de çirkin, ahlaki olmayan bazı durumlara işaret eder veya fıtrata aykırı hatta aşırısı zinaya varacak sonuçlara gebedir...

Sosyal veya Liak kesim: Ne suç ne de günahtır, dileyen dilediğini yapar, dilediği gibi yaşar... Dövme yaptırmak estetik bir anlayış ve güzel görünüş isteği, kendini ifade tarzıdır, renkler ve zevkler tartışılmaz.

ŞAHSİ FİKRİM: Ben çıkarlarım gereği eğer yeni bir din veya felsefe üzerinde bu konuyu maddeleştirseydim kesinlikle Dövme ve Piercing tarzı şeyleri dışlardım, çünkü bana göre ne yararı var ne de anlamı var... Hiç bir faydası olmayan şeyler benim çıkarlarıma uymaz, boşuna işlerdir. Olayı böyle değerlendiriyorum. Kız meselesinde ise şüphe edilmesinde bence hiç bir mahzur yok, bu devirde kimseye güven olmaz, hayatınıza eş seçecek iken çok daha dikkatli olmak bence elzem. Konunun açılması bence normal, ne absürt konular açılıyor, bu hiç bi şey kalır onların yanında.
Bunun yanında kız tarafına ne kadar suç isnat edilirse aynısı erkek tarafı için de gereklidir. Kızlar şeytan da erkekler melek değil veya tersi de geçerli değil yani.

Ben her insana saygı duymam, sadece karakteri yüksek insanlara saygı duyarım. İnsan bile sayılamayacak yaratıklara insan demek bile ayıptır bana göre. Dolayısı ile herkes herkese saygı duymalı gibi bir anlayışı ben red ederim. Saygı ve sevgi sadece hak edene gösterilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri