Neler Yeni

Kız arkadaşımla anlaşamıyoruz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Evt ama birkaç yıl ile geçiyor diye biliyorum ömrü. ilaçların serumların fln son kullanma tarihi gibi bunlarınki de yani. kutuda yazması lazım üretim tarihi fln.
hocam ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum duruyor öyle cüzdanda kutusuda evde bi yerdedir

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
hocam ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum duruyor öyle cüzdanda kutusuda evde bi yerdedir
hcm şuan geçtiğini sanmıorum ztn ama kullanman gerekecek olan malum gelecek zamanda belki tarihi geçmiş olacak işte hcmmm :alien: bir partner vs fln yoksa ztn almak bence çko da gerekli değil hcm olduğu zaman alıp taşırsın hcm yoksa durduk yere bişi yokken almak mantıklı mı bilmiom hcm para israfı gibi anca balon yapılır hcm veya değişik fantezileri olan ergunuslar fln alıyor veya azgınlıktan gözü dönmüş iradeyi kaybetmiş birkaç vahşi azgın erko varlıklar bir araya gelip birbirlerini ortaklaşa şey işte hcm o zaman alıp kullanıyorlar genelde bunu şu karanlık ergunus zamanlarında yapıyorlar artık nasıl bir açlık varsa...

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
hcm şuan geçtiğini sanmıorum ztn ama kullanman gerekecek olan malum gelecek zamanda belki tarihi geçmiş olacak işte hcmmm :alien: bir partner vs fln yoksa ztn almak bence çko da gerekli değil hcm olduğu zaman alıp taşırsın hcm yoksa durduk yere bişi yokken almak mantıklı mı bilmiom hcm para israfı gibi anca balon yapılır hcm veya değişik fantezileri olan ergunuslar fln alıyor veya azgınlıktan gözü dönmüş iradeyi kaybetmiş birkaç vahşi azgın erko varlıklar bir araya gelip birbirlerini ortaklaşa şey işte hcm o zaman alıp kullanıyorlar genelde bunu şu karanlık ergunus zamanlarında yapıyorlar artık nasıl bir açlık varsa...
hcmmmm sen bana gay mi demeye çalışıyosun hocammmmm yok belki bi gün lazım olur fırsatımı kaçırmıyım diye yanımda taşıyorum partner vsde yok olmazda yüksek ihitmal ayrıca erko ne hocamm erko neeeeee

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
hcmmmm sen bana gay mi demeye çalışıyosun hocammmmm yok belki bi gün lazım olur fırsatımı kaçırmıyım diye yanımda taşıyorum partner vsde yok olmazda yüksek ihitmal ayrıca erko ne hocamm erko neeeeee
Kanka oyle bir firsat sadece filmlerde geliyor sanki.. Bir de cuzdanda tasirsan kurur kaymaz yirtilir vs. o yuzden cok saglikli degil.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Kanka oyle bir firsat sadece filmlerde geliyor sanki.. Bir de cuzdanda tasirsan kurur kaymaz yirtilir vs. o yuzden cok saglikli degil.
tecrübeli diye yorumladım

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
yko hcm sana demiom hcm bilemem yani doğal olarak tanımıom reelde... partner olmadan alan insanlar genelde bu şeylerde kullanıo hcm hijyen ve sağlık amaclı yani cocuk mocuktan değil. erko ise sevimli hcm o yüzden erkek yerinde erkiş veya erkocuk 🥰 tercih meselesi. hcm fırsat dediğin nası yani hcm şuan dünyada herhangi bir kadın gel içime gir dese girer misin tanıma etme yko sorgusuz sualsiz vs. özsaygı fln önemli hcm benliğine biçtiğin değer neden düşük??

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
tecrübeli diye yorumladım
Yes.
yko hcm sana demiom hcm bilemem yani doğal olarak tanımıom reelde... partner olmadan alan insanlar genelde bu şeylerde kullanıo hcm hijyen ve sağlık amaclı yani cocuk mocuktan değil. erko ise sevimli hcm o yüzden erkek yerinde erkiş veya erkocuk 🥰 tercih meselesi. hcm fırsat dediğin nası yani hcm şuan dünyada herhangi bir kadın gel içime gir dese girer misin tanıma etme yko sorgusuz sualsiz vs. özsaygı fln önemli hcm benliğine biçtiğin değer neden düşük??
Cici yardirdi. Hakli konusmus.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
gel gir dese girmem hocam öyle değil tanımadığım etmediğim biri asla olmaz

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
He iste o yuzden cuzdanda tasima o firsat gelse de sorun olmasin. Saygilar efenim.
ADKOWADKOPAWDKOPAWKOPDAWPO peki o güne kadar atayım lazım olunca yine alırım yine takayım hocam onsuz olmaz

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw
Top Bottom