17 yılla geçmiştir babadan hatıra...Evt ama birkaç yıl ile geçiyor diye biliyorum ömrü. ilaçların serumların fln son kullanma tarihi gibi bunlarınki de yani. kutuda yazması lazım üretim tarihi fln.
17 yılla geçmiştir babadan hatıra...Evt ama birkaç yıl ile geçiyor diye biliyorum ömrü. ilaçların serumların fln son kullanma tarihi gibi bunlarınki de yani. kutuda yazması lazım üretim tarihi fln.
hocam ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum duruyor öyle cüzdanda kutusuda evde bi yerdedirEvt ama birkaç yıl ile geçiyor diye biliyorum ömrü. ilaçların serumların fln son kullanma tarihi gibi bunlarınki de yani. kutuda yazması lazım üretim tarihi fln.
hcm şuan geçtiğini sanmıorum ztn ama kullanman gerekecek olan malum gelecek zamanda belki tarihi geçmiş olacak işte hcmmm bir partner vs fln yoksa ztn almak bence çko da gerekli değil hcm olduğu zaman alıp taşırsın hcm yoksa durduk yere bişi yokken almak mantıklı mı bilmiom hcm para israfı gibi anca balon yapılır hcm veya değişik fantezileri olan ergunuslar fln alıyor veya azgınlıktan gözü dönmüş iradeyi kaybetmiş birkaç vahşi azgın erko varlıklar bir araya gelip birbirlerini ortaklaşa şey işte hcm o zaman alıp kullanıyorlar genelde bunu şu karanlık ergunus zamanlarında yapıyorlar artık nasıl bir açlık varsa...hocam ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum duruyor öyle cüzdanda kutusuda evde bi yerdedir
hcmmmm sen bana gay mi demeye çalışıyosun hocammmmm yok belki bi gün lazım olur fırsatımı kaçırmıyım diye yanımda taşıyorum partner vsde yok olmazda yüksek ihitmal ayrıca erko ne hocamm erko neeeeeehcm şuan geçtiğini sanmıorum ztn ama kullanman gerekecek olan malum gelecek zamanda belki tarihi geçmiş olacak işte hcmmm bir partner vs fln yoksa ztn almak bence çko da gerekli değil hcm olduğu zaman alıp taşırsın hcm yoksa durduk yere bişi yokken almak mantıklı mı bilmiom hcm para israfı gibi anca balon yapılır hcm veya değişik fantezileri olan ergunuslar fln alıyor veya azgınlıktan gözü dönmüş iradeyi kaybetmiş birkaç vahşi azgın erko varlıklar bir araya gelip birbirlerini ortaklaşa şey işte hcm o zaman alıp kullanıyorlar genelde bunu şu karanlık ergunus zamanlarında yapıyorlar artık nasıl bir açlık varsa...
Kanka oyle bir firsat sadece filmlerde geliyor sanki.. Bir de cuzdanda tasirsan kurur kaymaz yirtilir vs. o yuzden cok saglikli degil.hcmmmm sen bana gay mi demeye çalışıyosun hocammmmm yok belki bi gün lazım olur fırsatımı kaçırmıyım diye yanımda taşıyorum partner vsde yok olmazda yüksek ihitmal ayrıca erko ne hocamm erko neeeeee
tecrübeli diye yorumladımKanka oyle bir firsat sadece filmlerde geliyor sanki.. Bir de cuzdanda tasirsan kurur kaymaz yirtilir vs. o yuzden cok saglikli degil.
yko hcm sana demiom hcm bilemem yani doğal olarak tanımıom reelde... partner olmadan alan insanlar genelde bu şeylerde kullanıo hcm hijyen ve sağlık amaclı yani cocuk mocuktan değil. erko ise sevimli hcm o yüzden erkek yerinde erkiş veya erkocuk tercih meselesi. hcm fırsat dediğin nası yani hcm şuan dünyada herhangi bir kadın gel içime gir dese girer misin tanıma etme yko sorgusuz sualsiz vs. özsaygı fln önemli hcm benliğine biçtiğin değer neden düşük??hcmmmm sen bana gay mi demeye çalışıyosun hocammmmm yok belki bi gün lazım olur fırsatımı kaçırmıyım diye yanımda taşıyorum partner vsde yok olmazda yüksek ihitmal ayrıca erko ne hocamm erko neeeeee
Yes.tecrübeli diye yorumladım
Cici yardirdi. Hakli konusmus.yko hcm sana demiom hcm bilemem yani doğal olarak tanımıom reelde... partner olmadan alan insanlar genelde bu şeylerde kullanıo hcm hijyen ve sağlık amaclı yani cocuk mocuktan değil. erko ise sevimli hcm o yüzden erkek yerinde erkiş veya erkocuk tercih meselesi. hcm fırsat dediğin nası yani hcm şuan dünyada herhangi bir kadın gel içime gir dese girer misin tanıma etme yko sorgusuz sualsiz vs. özsaygı fln önemli hcm benliğine biçtiğin değer neden düşük??
gel gir dese girmem hocam öyle değil tanımadığım etmediğim biri asla olmazyko hcm sana demiom hcm bilemem yani doğal olarak tanımıom reelde... partner olmadan alan insanlar genelde bu şeylerde kullanıo hcm hijyen ve sağlık amaclı yani cocuk mocuktan değil. erko ise sevimli hcm o yüzden erkek yerinde erkiş veya erkocuk tercih meselesi. hcm fırsat dediğin nası yani hcm şuan dünyada herhangi bir kadın gel içime gir dese girer misin tanıma etme yko sorgusuz sualsiz vs. özsaygı fln önemli hcm benliğine biçtiğin değer neden düşük??
He iste o yuzden cuzdanda tasima o firsat gelse de sorun olmasin. Saygilar efenim.gel gir dese girmem hocam öyle değil tanımadığım etmediğim biri asla olmaz
ADKOWADKOPAWDKOPAWKOPDAWPO peki o güne kadar atayım lazım olunca yine alırım yine takayım hocam onsuz olmazHe iste o yuzden cuzdanda tasima o firsat gelse de sorun olmasin. Saygilar efenim.
Dogru, onsuz belin usur.ADKOWADKOPAWDKOPAWKOPDAWPO peki o güne kadar atayım lazım olunca yine alırım yine takayım hocam onsuz olmaz