Neler Yeni

Kız arkadaşımla anlaşamıyoruz

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
Baya sert yerlerden vuruyo kız ama seninle baya fingir fingir bir şeyler yaşamak istiyor hm güvenden çok kızın tam amacını öğrenmeniz daha iyi olacaktır seviyorsanız bile bu duruma ailesi falan öğrenirse veya aranız bozulduğunda kız bu konuları açarsa sıkıntı olabilir sizin açınızdan. Bakireliğine önem vermiyorsa ailesiyle falan öyle i*nelik çevirmezse ne diyelim verin fırına mercimeği. :D
Ev ayarlamaya çalışıyorum hocam, kaçış yok galiba bu durumdan. :D

Korktuğumdan değil, takılmak istediğim kızla takıldım zaten. Ama bu kıza aşığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dindar değilim hocam.

Hocam diğer çoğu meselede ortak noktayı buluyoruz ama bu konuda bulamadık bir türlü :D erken daha güven lazım falan filan dedim. Evliliği mi bekliyorsun dedi mesela :) ne diyim ki.
kanka sen sıkıntılı mısın normal kzıla takılıyon asık oldugunla niye takılmıyon kötü bişey feğil bu

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
kanka sen sıkıntılı mısın normal kzıla takılıyon asık oldugunla niye takılmıyon kötü bişey feğil bu
Aşık olduğum kız ya hani, özel bir şeyler yaşamak ister insan ya hani. Amacı o olmadığı için güven ister ya hani. Senin zihnin köreldiği için anlamazsın, boşver.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ayıptır sorması neden istiyormuş onu sorsana 😃

EmreUzn3

80+ Bronze
Korktuğumdan değil, takılmak istediğim kızla takıldım zaten. Ama bu kıza aşığım.

Dindar değilim hocam.

Hocam diğer çoğu meselede ortak noktayı buluyoruz ama bu konuda bulamadık bir türlü :D erken daha güven lazım falan filan dedim. Evliliği mi bekliyorsun dedi mesela :) ne diyim ki.
normalde tam tersi olur şaşırdım :D

Aşık olduğum kız ya hani, özel bir şeyler yaşamak ister insan ya hani. Amacı o olmadığı için güven ister ya hani. Senin zihnin köreldiği için anlamazsın, boşver.
dostum ofensif anlamıs olabilirrsin biraz kb demek istedigim 3 ayda aşık olduysan zaten hislerinden eminsen özel olması için bi engel yok ki önünde

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hacı zaten kız sana 3 ayda öyle davrandığına göre bu zamana kadar kim bilir kaç elden geçmiştir o. Zaten bu tür kızlarda aşık olmayı ve sevilmeyi haketmez. Biran önce kendini soğut ondan zaten uzun süren bi ilişki olacağını da düşünmüyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,310
İsim
uwu
Hacı zaten kız sana 3 ayda öyle davrandığına göre bu zamana kadar kim bilir kaç elden geçmiştir o. Zaten bu tür kızlarda aşık olmayı ve sevilmeyi haketmez. Biran önce kendini soğut ondan zaten uzun süren bi ilişki olacağını da düşünmüyorum
Hocam fazla ön yargıyla yaklaşmalı bence bir kız birini kafasında bitirince belli süre yalnız kaliyor sonra gerçek sev arıyor genellikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,982
Üyeler
161,368
Son üye
ÖmerBeyler
Top Bottom