Neler Yeni

Kız arkadaşımla anlaşamıyoruz

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
Arkadaşlar insan ilişkilerinde pek fazla iyi değilim, yardımınıza ihtiyacım var. Uzun zaman sonra ciddi bir ilişkim oldu ve kıza nasıl davranacağımı pek bilemiyorum. 3 ay oldu ilişkiye başlayalı. Ben henüz cinsel bir şeyler yaşamak istemiyorum, biraz daha birbirimizi tanımak ve güvenmek istiyorum. Ancak kendisi aynı fikirde değil. Bu konuyu sürekli açmaya çalışıyor, bende sürekli kapatmaya çalışıyorum. Bu durumu aramızı bozmadan kıza nasıl anlatabilirim?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
kızı çözdüm ben :D bence ayrıl kanks kız öyle düşünmüyor xd

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka kızın istediği şey belli. Veremem diyorsan ayrılacaksın mecbur. Sonra aldatılırsın falan sen üzülürsün.
Hocam istediğini verebilirim, ama amacım bu değil. Bu tür şeyleri bu kadar erken yaşamak istemediğimi, biraz daha zaman geçmesini istediğimi söyledim bakalım. Cevap bekliyorum

Rulep

80+ Gold
3 aydır birlikteyiz bu konular için erken değil mi biraz daha tanıyalım birbirimizi sen rahat ol geçeriz o konulara gibisinden bir şeyler diyebilirsin

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Arkadaşlar insan ilişkilerinde pek fazla iyi değilim, yardımınıza ihtiyacım var. Uzun zaman sonra ciddi bir ilişkim oldu ve kıza nasıl davranacağımı pek bilemiyorum. 3 ay oldu ilişkiye başlayalı. Ben henüz cinsel bir şeyler yaşamak istemiyorum, biraz daha birbirimizi tanımak ve güvenmek istiyorum. Ancak kendisi aynı fikirde değil. Bu konuyu sürekli açmaya çalışıyor, bende sürekli kapatmaya çalışıyorum. Bu durumu aramızı bozmadan kıza nasıl anlatabilirim?
yasiniz kac bilmiyorum ama ona deger verdiginizi hissetirmeniz ona saf bir sekilde cekinmeden oldugu gibi duygularinizi acabilmeniz onu da anlayabilmeniz gerekiyor ona ne kadar guveniyorsunuz onu ne kadar taniyorsununuz o sizi ne kadar guvenip sevip taniyor bunlari tartip olcmeniz gerekiyor eger istedigi seyleri sizden bulamazsa veya alamazsa baska adalara yelken acar bu durum da uzulensiz olsunuz yapmayin etmeyin uzulmeyin

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ahmet Sağlık
yasiniz kac bilmiyorum ama ona deger verdiginizi hissetirmeniz ona saf bir sekilde cekinmeden oldugu gibi duygularinizi acabilmeniz onu da anlayabilmeniz gerekiyor ona ne kadar guveniyorsunuz onu ne kadar taniyorsununuz o sizi ne kadar guvenip sevip taniyor bunlari tartip olcmeniz gerekiyor eger istedigi seyleri sizden bulamazsa veya alamazsa baska adalara yelken acar bu durum da uzulensiz olsunuz yapmayin etmeyin uzulmeyin
Hocam daha yaşımız genç, eğer bu zamanda bunun için başka adalara yelken açacaksa güle güle yani :). Ama umarım beni anlayışla karşılar, hala cevap bekliyorum.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Hocam daha yaşımız genç, eğer bu zamanda bunun için başka adalara yelken açacaksa güle güle yani :). Ama umarım beni anlayışla karşılar, hala cevap bekliyorum.
resit degilseniz o islere girmeyin zortlarsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,919
Üyeler
161,358
Son üye
FXEarth
Top Bottom