Neler Yeni

Kız arkadaşımla ayrı eve nasıl çıkabilirim?

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Batuhan
İyi forumlar. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bence aileniz en doğrusunu söylemiş. resmi nikah olmasa bile ailelerin içi rahat olsun diye imam nikahı kılabilirsiniz. imam nikahıda basit bir şey değil eğer ki inanıyorsanız. bir imama filan sormak iyi olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de kız babasına böyle bir yalan söylemesin bence eğer ki öğrenilirse çok büyük güveni kırılır ailesinin hem sana karşı hem ona karşı habersiz yapmayın diye düşünüyorum

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence aileniz en doğrusunu söylemiş. resmi nikah olmasa bile ailelerin içi rahat olsun diye imam nikahı kılabilirsiniz. imam nikahıda basit bir şey değil eğer ki inanıyorsanız. bir imama filan sormak iyi olacaktır.

bir de kız babasına böyle bir yalan söylemesin bence eğer ki öğrenilirse çok büyük güveni kırılır ailesinin hem sana karşı hem ona karşı habersiz yapmayın diye düşünüyorum
Evet hocam ben de ondan cok korkuyorum. Ailesinden gizli olursa benim için de cok sıkıntıya girer. Hayatıma bile neden olabilir ama onla da ayrı yaşamak da istiyorum açıkçası.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
İyi forumlar. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Evlenmeden önce birbirinin her halini görmek bakımından birlikte yaşanılmasını bende mantıklı buluyorum. Çünkü evlilik ciddi bir durum tabii bizim aile yapılarımıza genelde bu tarz durumlar ters geliyor. Yalanla eve çıkarsanız ve daha sonrasında bu durum öğrenilirse çok daha kötü durumlar ortaya çıkabilir. Söz vs. yapsanız hani niyetim ciddi ama birbirimizi daha iyi tanımak için ayrı eve çıkıyoruz gibisinden bir şey olsa.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Evet hocam ben de ondan cok korkuyorum. Ailesinden gizli olursa benim için de cok sıkıntıya girer. Hayatıma bile neden olabilir ama onla da ayrı yaşamak da istiyorum açıkçası.
kim istemez ki hocam ama ailelerin bildiği şekilde olması en sağlıklısı olacaktır izin vermeseler bile saygı ile karşılayın bence onların güvenini kazanırsınız 1-2 yıl geç olsa bilse izin verirler sonunda

he bir de bu işi bence sizde iyice düşünün hiç basit bir şey değil bir ev geçindirmek.

mssrxt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evlenmeden önce birbirinin her halini görmek bakımından birlikte yaşanılmasını bende mantıklı buluyorum. Çünkü evlilik ciddi bir durum tabii bizim aile yapılarımıza genelde bu tarz durumlar ters geliyor. Yalanla eve çıkarsanız ve daha sonrasında bu durum öğrenilirse çok daha kötü durumlar ortaya çıkabilir. Söz vs. yapsanız hani niyetim ciddi ama birbirimizi daha iyi tanımak için ayrı eve çıkıyoruz gibisinden bir şey olsa.
Nişan, söz vs gibi bir şey istiyorum açıkçası ve kafamda 2 yıla böyle bir şey yapmak var. Ona o zaman bakmanın daha doğru oldugunu düsünüyorum su an biraz kendimi kasıyor gibi hissediyorum.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Nişan, söz vs gibi bir şey istiyorum açıkçası ve kafamda 2 yıla böyle bir şey yapmak var. Ona o zaman bakmanın daha doğru oldugunu düsünüyorum su an biraz kendimi kasıyor gibi hissediyorum.
Zaten 7 aylık bir ilişki diyorsunuz bence de biraz süre geçsin eve çıkacaksanız bile en az 2 yıl olmuş olsun ilişkinizde yukarı da söylendiği gibi ne ev geçindirmek ne de biriyle bir hayat paylaşmak kolay şeyler değil. Biraz zamana bırakın. Zamanı gelince de söz,nişan vs ile niyetinizi belirler öyle eve çıkarsınız. Ailelerin bilgisi ve rızası olursa sonradan sıkıntı yaşamazsınız.

~helloworld

80+ Bronze
dostum biraz yavaş mı olsan :D

KlausM

80+ Silver
Ayrı eve çıkınca o kız max 1 haftaya hamile :ROFLMAO:

Çıkamazsınız.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Aylar kadar fark mı var aranızda?

Zor be kanka başarabilirsin para'n varsa tabi bu ekonomide yeni eve kız atmak bile para oldu artık baba'nada arkadaşımın evi dersin yada çekilişte oda hediye edildi dersin inanır belki.

Top Bottom