ya bencede evlilikten önce aynı evde yaşamak mantıklı ama bu durum ailelere ters ise yapmaya gerek yok bence. eğer fazlasıyla istekliyseniz söz kesin , nişanlanın yani aileler ile bir orta yol bulmaya çalışın.
ayrıca 7 aylık ilişki aynı eve çıkmak için çok az bir süre. fazla sevdiğin eve çıkman gerektiği anlamına gelmiyor.
Bir arkadaşım vardı sevgilisi ile ayrı ev tuttu çok mutlulardı daha sonra aldattığı videolar çıktı kızın bir dünya olay videolar da malum sektörle yarışır cinsten gerçek yüzünü aynı evde yaşayınca görmek daha kolay çıkmak isterseniz çıkabilirsiniz ama ben çıkmam da öyle çıkan kızla da gelecek kurmam ayrıldığın zaman başka bir erkeğin ya da kadının başına kalacak empati kurunca öyle bir kızın bana denk gelmesini istemezdim Askom tek sevgilim oldu valla ama sadece 2 yıl aynı evde yaşadık askomm
Evlenmeden önce birbirinin her halini görmek bakımından birlikte yaşanılmasını bende mantıklı buluyorum. Çünkü evlilik ciddi bir durum tabii bizim aile yapılarımıza genelde bu tarz durumlar ters geliyor. Yalanla eve çıkarsanız ve daha sonrasında bu durum öğrenilirse çok daha kötü durumlar ortaya çıkabilir. Söz vs. yapsanız hani niyetim ciddi ama birbirimizi daha iyi tanımak için ayrı eve çıkıyoruz gibisinden bir şey olsa.
Hocam Bizim ailelere bu tarz durumların ters gelmesi normal bence düşünsene senin kızı Bir erkek ile evde tek başınıza Yaşıcaz dese (evlenmeden) ne düşünürdün??
Evet Sadece Bir birlerini tanımak vakit geçirmek vs. Olsa okey ama Kandırmayalaım bir birimizi Özellikle günümüzde cinsel ilişki Oyun olmuş resmen Gelen Geçen bir birine çakıyor Malesef ve olaya Cinsellik girince Ailelerimiz Gayet haklı bence
İyi forumlar. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Hocam Bizim ailelere bu tarz durumların ters gelmesi normal bence düşünsene senin kızı Bir erkek ile evde tek başınıza Yaşıcaz dese (evlenmeden) ne düşünürdün??
Evet Sadece Bir birlerini tanımak vakit geçirmek vs. Olsa okey ama Kandırmayalaım bir birimizi Özellikle günümüzde cinsel ilişki Oyun olmuş resmen Gelen Geçen bir birine çakıyor Malesef ve olaya Cinsellik girince Ailelerimiz Gayet haklı bence
Bu konuda her ne kadar ailelerin sözleri ne kadar önemli olsa da hataları yapacak olanlarda doğruyu bulacak olanlarda bizleriz mantığı olarak düşünüyorum. Cinsellik konusu biraz hassas ve özel bir nokta bence benim kızım yada oğlum belli bir yaşa geldikten sonra zaten kendisi ilerlemeli. Çok genç insanlar için söylemiyorum bunu ama konudan örnek verirsem 23-24 yaşlar evlilik gibi bir sorumluluk için erken fakat kendi kararlarının verilebileceği yaşlar bence bende 23 yaşındayım. Burada asıl nokta bilinçli birey olup olmaması. Elbette ailenin rızası olması daha da iyi ama zaten yaş olarak konu örneği üzerinden 1-1.5 yıl sonra denmiş 25-26 yaşlarında eğer o ilişki ciddiye gidecekse bir çok konudan birbirlerini tanımaları için evlenmeden önce gerçekten belli bir süre birlikte yaşaması gerekiyor insanların. Evlendikten sonra boşanma süreci bir çok konudan iki insanı da yıpratan bir şey ve bir çok kıstası var uyumun. Bunu en iyi görebileceği ortam birlikte yaşama ve ev hali.
İyi forumlar. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?