Selamlar,
Arkadas ortamı sayesinde bi kızla tanıstım
Durmadan oyun oynuyoruz nerdeyse günde 7 saat falan.
Kız yakın arkadaslarını bile takip etmezken bana cok samimi davrandı özellikle bana yazıp beni yenebilirsen instamı alırsın gibi cümleler kurdu ve aldım da.
Cok iltifat ettim hepsinde Tatlı.Hoslandın mı cidden ondan?? vesaire yaptı
Sonra bi anda soguk yapmaya basladı
dedim noluyo? yazdım sordum falan ben seninle uyustugumu farkettim dost oluruz diye öyle samimiydim dedi sok gecirdim.
Sonra yok ben almiyim diyip eyvallah cektim.
Arkadas ortamı sayesinde konusma devam etti hatta yazısmaya dertlesmeye basladık cok sıkıntılı ailevi problemleri olan bi kızmıs.
sevgilisinden de dört ay önce ayrılmıs ciddi iliski.
Ama hala unutamamış gibi konuşuyodu bi daha şok geçirdim.
Çok samimi davranıyodu bana dost arkadas cümleleri kurmuyodu vesaire hatta dediğim gibi yakın arkadasını bile takip etmeyen insan beni ediyodu.
sonra ortamımıza yeni biri girdi ve ben su an kıskanıyorum sanırım napmalıyım?
Yani kızın derdini de pek anlayamadım hem istiyo hem istemiyo mu yoksa asırı samimi kızlardan mı? bilemiyorum ve cok kötü bi ruh haline girmeye basladım.
Arkadas ortamı sayesinde bi kızla tanıstım
Durmadan oyun oynuyoruz nerdeyse günde 7 saat falan.
Kız yakın arkadaslarını bile takip etmezken bana cok samimi davrandı özellikle bana yazıp beni yenebilirsen instamı alırsın gibi cümleler kurdu ve aldım da.
Cok iltifat ettim hepsinde Tatlı.Hoslandın mı cidden ondan?? vesaire yaptı
Sonra bi anda soguk yapmaya basladı
dedim noluyo? yazdım sordum falan ben seninle uyustugumu farkettim dost oluruz diye öyle samimiydim dedi sok gecirdim.
Sonra yok ben almiyim diyip eyvallah cektim.
Arkadas ortamı sayesinde konusma devam etti hatta yazısmaya dertlesmeye basladık cok sıkıntılı ailevi problemleri olan bi kızmıs.
sevgilisinden de dört ay önce ayrılmıs ciddi iliski.
Ama hala unutamamış gibi konuşuyodu bi daha şok geçirdim.
Çok samimi davranıyodu bana dost arkadas cümleleri kurmuyodu vesaire hatta dediğim gibi yakın arkadasını bile takip etmeyen insan beni ediyodu.
sonra ortamımıza yeni biri girdi ve ben su an kıskanıyorum sanırım napmalıyım?
Yani kızın derdini de pek anlayamadım hem istiyo hem istemiyo mu yoksa asırı samimi kızlardan mı? bilemiyorum ve cok kötü bi ruh haline girmeye basladım.